Ce vor creaturile misterioase din OZN-uri, atunci când mai răpesc oameni? ADN-ul nostru?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ceea ce s-a întâmplat cu Calvin Parker și Charlie Hickson într-o noapte din 1973 i-a marcat pentru tot restul vieții. Este unul dintre cele mai bine documentate și mai convingătoare cazuri de răpire extraterestră din lume și chiar și astăzi, după circa jumătate de secol, nu suntem mai aproape de a înțelege exact ce s-a întâmplat. Incidentul în sine a avut loc pe 11 octombrie 1973 în orașul Pascagoula din Mississippi (SUA).

Calvin Parker Jr. și Charles Hickson s-au dus la pescuit, ei au observat un obiect ciudat în formă ovală, cu lumini albastre, coborând din cer. Obiectul scotea un șuierat ciudat și, în cele din urmă, s-a oprit la câțiva metri deasupra solului. Din obiect au ieșit trei creaturi ciudate care aveau o formă umanoidă, având circa 1,5 metri înălţime. Creaturile aveau doar o mică fantă pentru gură. În loc de mâini, creaturile aveau nişte gheare lungi și păreau să se miște într-un mod inuman, ca nişte roboţi.

„Aceste creaturi ne-au prins. Două creaturi l-au prins pe Charlie, iar ultima pe mine. Ne-au dus în interiorul acelui obiect”, și-a amintit mai târziu Parker. Odată ajuns la bordul navei zburătoare, cei doi bărbați au fost supuși unei examinări fizice amănunțite. Incidentul părea să se încheie la fel de brusc cum începuse, căci Hickson și Parker s-au trezit înapoi la pescuit, OZN-ul dispărând, și neavând nicio amintire că s-ar fi întâmplat ceva. Hickson a susținut până la moartea sa, în 2011, că evenimentele s-au petrecut așa cum le-a descris el, în timp ce până astăzi Parker rămâne neclintit că povestea lor este adevărată. Cei doi au fost supuşi şi unei hipnoze medicale, descriind tot ceea ce li s-a întâmplat acolo în navă şi se pare că cei doi au fost supuşi de către creaturile umanoide unor investigaţii medicale amănunţite. Cei doi au trecut chiar și un test al detectorului de minciuni.

Până la urmă, cine sunt aceste creaturi şi ce vor ei de la noi? Să ne examineze fizic? Pentru ce? Au nevoie de ADN-ul nostru?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO