Arde Hitler etern în iad? Un ateu aflat în „moarte clinică” pretinde că l-a văzut acolo pe dictatorul german


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un bărbat care a avut o moarte clinică ca urmare a unei complicaţii date de holeră de care suferea, a spus ulterior, după revenirea la viaţă, că s-a trezit în mijlocul unui „vid negru”, după care s-a întâlnit cu Iisus Hristos și, la final, l-ar fi văzut şi pe Hitler arzând în iad. Brian Melvin, înainte de călătoria sa în iad și înapoi, a fost un ateu convins, negândindu-se deloc la posibilitatea vieții de apoi. Dar totul s-a schimbat după ce a intrat în moarte clinică, pretinzând că spiritul său a urcat din trup și a trecut printr-un „vid negru”.

Apoi, bărbatul susţine că a fost dus către o „lumină strălucitoare” unde s-a întâlnit față în față cu Iisus Hristos. Dar, bărbatul spune că a vizitat şi iadul, iar acolo l-ar fi văzut pe Adolf Hitler, care se afla în interiorul unui cuptor de foc, precum lagărul de la Auschwitz, unde erau puse cadavrele și arse. „Hitler trecea prin ceea ce a trecut fiecare victimă, de la arestarea lor, la sosirea lor şi până la locul unde au fost gazate. Asta am văzut”.

Călătoria lui Brian în iad pare să-l fi transformat, iar Brian crede acum în Iisus Hristos. În acest articol – O femeie care a intrat în moarte clinică susţine că L-a văzut în Ceruri pe Dumnezeu, purtând sandale – o fostă membră a cultului satanic susținea că, în momentul morţii sale clinice, a avut o privire asupra raiului, unde s-a întâlnit cu fiul ei mort.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailystar.co.uk


Lasă un comentariu