Echipajul de la un submarin nuclear american a rămas împietrit după ce un obiect neidentificat a trecut fulgerător lângă ei mai repede decât viteza sunetului


La sfârşitul anilor ’90, un submarin nuclear s-a întâlnit cu un obiect submarin neidentificat (OSN), care a călătorit sub apă mai repede decât viteza sunetului. Afirmația a venit de la un cercetător (Bob McGwier) care a efectuat cercetări clasificate la bordul submarinului american USS Hampton, şi care a vorbit cu investigatorul ozenist, Chris Lehto.

Bob a declarat că OSN-ul a trecut cu o viteză uluitoare sub valurile mării. Cercetătorul a mai spus că întâlnirea a fost confirmată de un membru al echipajului care a fost șocat de viteza obiectului scufundat neidentificat

McGwier a spus canalului YouTube „Lehto Files”: „Mergeam cu submarinul și dintr-o dată aud sunetul. Era cu adevărat ciudat pentru că era clar că şuiera ceva lângă noi, care se mișca atât de repede încât nu-mi venea să cred. Chestia asta ne-a împietrit.Un militar ne-a spus că obiectul ăsta merge mai repede decât viteza sunetului sub apă, însă aceasta este mai rapidă decât viteza sunetului în aer”.

McGwier a mai declarat că echipajul nu a vrut să raporteze incidentul, nu a vrut să spună nimănui ce s-a întâmplat, pentru a nu se crea probleme.

Sursa: videoclipul YouTube „USOs? Unidentified Submerged (?!) Objects – 2 different accounts” / Lehto Files

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock