Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O civilizaţie extraterestră – „Exterminatorul” – a luat controlul asupra Terrei pe 29 iulie 1203 î.Hr.


Acum peste 3.000 de ani s-a întâmplat ceva deosebit pe Terra, acest lucru fiind descris în două artefacte, descoperite de arheologi în anii 1890-1920, în timpul săpăturilor din zona Teba (Egipt). Artefactele (două plăci de calcar, cunoscute sub numele de Ostraca) au fost inscripţionate în scriptul hieratic (una dintre formele de scriere egipteană utilizate pentru a scrie texte în trecut).

Arheologia oficială a ignorat faptele menționate în artefacte, deoarece nu le-a plăcut conținutul lor, ceea ce ar putea provoca controverse inutile în societate. Datorită conținutului lor, acestea nu sunt cunoscute publicului larg, iar printre arheologii oficiali se menționează că nu merită atenție, deoarece descriu ritualurile binecunoscute ale preoților din acea perioadă.

Iată ce spun artefactele:

* Salutări, S-hakk (S-hakķ înseamnă: Distrugător, o creatură care este întruchiparea răului) ce vii în septembrie (septembrie sau ascensiunea lui Sirius în cer apare în jurul datei de 29 iulie).

* La început, te-am întâmpinat cu uimire ca zeu. Ești mare și ai ochi uriași în față. Noaptea ochii tăi strălucesc puternic. Corpul tău este oval. Cu gura scoțând limba, îți înghiți slujitorii care au apărut din apus. Te enervezi și eliberezi raze de lumină și strălucire. (Probabil, martorii oculari văd un OZN foarte mare, cu lumini strălucitoare pe cer. Obiectul este în formă de disc. Luminile foarte puternice sunt aprinse în partea din față. Mai multe alte OZN-uri mai mici apar din vest, care zboară spre OZN-ul mamă și sunt trase în interior prin fasciculele de lumină. După aceea, OZN-ul mamă începe să elibereze fascicule subțiri de lumină).

În templul principal s-au adunat marii preoți, care făceau ritualuri și aduceau ofrande lui S-hak „Distrugătorul”. La această întâlnire a participat şi scribul Kaya, care a înregistrat tot ce s-a întâmplat. Au fost invitați martori care au văzut „Demonul” pe cer, printre care se aflau atât cetățeni obișnuiți, cât și preoți și oameni de rang înalt. Martorii și-au prezentat observațiile.

Potrivit mărturiei tuturor celor care au văzut, „Distrugătorul” („Exterminatorul”) avea două sau mai multe puncte de iluminare. Toată lumea a spus că a văzut „o față cu ochii arși”. În secțiunea cozii erau două „picioare”. Obiecte mai mici au zburat spre obiectul principal din vest, pe care le-a „înghițit”. OZN-ul mamă este oval (în formă de disc).

OZN-ul s-a deplasat pe cer de la est la vest. Unii au spus că navele mai mici răpeau oameni şi animale, de la care se recoltau organe. OZN-urile au apărut în diferite locuri noaptea, dar și ziua.

Navele „Distrugătorului” au continuat să răpească oameni și animale. De aceea, preoţii egipteni au început să organizeze ceremonii de închinare la „Distrugător”, cu rugăminți și umilință: „Dacă decideți să rămâneți, ne vom obișnui să trăim cu voi.”

Nava principală a „Distrugătorului” îşi schimba constant forma, culoarea, aspectul, strălucirea luminilor. Uneori a devenit „neclară”, și-a mascat aspectul şi s-a transformat în invizibilă. Când lua rapid viteză pornind de pe loc, provoca mari distrugeri şi rănea oamenii.

De asemenea, în text se menționează o caracteristică interesantă – „suflete trase” – motiv pentru care a fost asociat cu demoni. Preoții și conducătorii s-au temut că acțiunile „Distrugătorului” ar provoca neliniște religioasă, deoarece zeii egipteni nu i-au ajutat pe egipteni să scape de această creatură. Pe lângă distrugerea clădirilor, răpirea oamenilor și a animalelor, îndepărtarea organelor și a sufletelor, nava-mamă a provocat inundații la sol, care au fost catastrofale.


Lasă un comentariu