Şocant! Un băiat de 10 ani îşi aminteşte toate detaliile vieţii anterioare, atunci când a fost actor la Hollywood! Specialiştii n-au nicio explicaţie logică!


reincarnareUn băiat de 10 ani şi-a uimit părinții, atunci când el şi-a amintit detalii pe care el le-a avut într-o viață anterioară, scrie site-ul Today.com. Amintirile lui Ryan au început atunci când avea vreo 5 ani, băieţelul amintindu-şi că într-o viaţă anterioară ar fi fost un actor care a jucat în diferite filme de la Hollywood.

Ryan le-a spus părinților săi cum a dansat pe Broadway în timpul carierei sale și cum s-a întâlnit cu diverse legende hollywoodiene, cum ar fi Rita Hayworth. El a descris Hollywood-ul ca fiind casa sa și a povestit cum a trăit pe o stradă având cuvântul „rock” în denumire.

„Povestirile sale au fost atât de detaliate, încât pur și simplu e aproape imposibil ca un copil să fi inventat totul”, a spus mama lui, Cyndi, care a petrecut o mulțime de timp cercetând amintirile fiului ei, la biblioteca locală, într-un efort de desluşi această poveste. Atunci când mama băiatului a venit acasă cu o carte, care prezenta o fotografie dintr-un film din 1932 intitulat „Noapte după noapte”, Ryan, în mod incredibil, a arătat către unul din actori, spunând că acela a fost el.

Acest caz uluitor a fost investigat ulterior de către profesorul de psihiatrie Dr. Jim Tucker, care, având documentate zeci de cazuri similare, a cercetat spusele lui Ryan. Dr.Jim Tucker a descoperit că omul din imagine, Marty Martyn, a făcut de fapt toate lucrurile pe care Ryan spune că şi le reaminteşte din viața lui anterioară. Mai multe dintre detaliile furnizate de copilul de 5 ani, şi care au fost deosebit de dificile de aflat (aceste detalii negăsindu-se pe Internet), s-au dovedit a fi complet corecte.

Martyn, care a murit în 1964, chiar a trăit pe strada North Roxbury Dr. în Beverly Hills nr.825, exact cum a spus Ryan, cuvântul „rock” (se pronunţă la fel ca „rox”) găsindu-se în numele străzii.

„Daca te uiti la o imagine cu un tip care nu avut dialoguri într-un film, iar apoi îmi povesteşti despre viața lui, nu cred că cineva ar fi putut s-o facă. Cu toate acestea, Ryan a oferit multe detalii care într-adevăr se potrivesc cu viața lui Marty Martyn”, a concluzionat profesorul.

Şocant caz!


Lasă un comentariu