Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un Putin fals a apărut la televizor pentru a linişti lumea! Iată dovezile fotografice! Soarta lui Putin cel adevărat este învăluită în mister…

  •  
  •  
  •  
  •  

Putin fals 22Preşedintele rus, Vladimir Putin, a dispărut din peisaj circa 10 zile, nimeni nevăzându-l în această perioadă. În tot acest timp, pe bună dreptate, au apărut tot felul de teorii despre dispariţia lui Putin: de la moartea sa (“A murit Putin!” Aşa crede un site al serviciilor secrete israeliene! Cât de serioasă poate fi o asemenea informaţie şocantă?), până la îmbolnăvirea sa gravă sau ascunderea sa în buncăr pentru a coordona eventualul atac nuclear al Occidentului asupra Rusiei (Nebunie totală! Rachetele nucleare din Marea Britanie sunt pregătite pentru a ataca Rusia! De aceea, Putin a dispărut în ultima perioadă şi, de aceea, personalul ambasadei Rusiei de la Londra a fost retras!). Despre toate acestea, verificaţi linkul articolelor de mai sus.

„Lovitura de teatru”, ca să zic aşa, a fost reapariţia lui Putin la televizor, luni, 16 martie 2015, de faţă cu presa. El părea bine şi voios, pus pe glume, aşa că toate teoriile conspiraţiilor au căzut una câte una. Citez ştirea de pe mediafax.ro:

Vladimir Putin a participat luni la o întâlnire cu omologul său kârgâz Almazbek Atambaiev la Palatul Konstantinovski de la Strelna, lângă Sankt Petersburg, după zece zile de absenţă şi un val de speculaţii despre locul în care se afla şi sănătatea celui mai puternic om din Rusia, relatează Tass online. Putin a apărut ultima dată în public pe 5 martie, când l-a primit pe premierul italian Matteo Renzi la Kremlin (…) Absenţa sa neobişnuit de lungă din public a declanşat un adevărat val de speculaţii cu privire la motive, inclusiv că liderul rus ar fi devenit tată, ar fi fost înlăturat de la putere printr-o lovitură de palat, s-ar fi îmbolnăvit, şi-ar fi făcut o operaţie estetică sau ar fi murit (…) Purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov a declarat că preşedintele rus este sănătos, respingând zvonurile, pe care le-a catalogat drept o „nebunie de martie”.

OK. L-am văzut pe Putin luni, bine şi sănătos. Nu e nici bolnav şi nici mort… ce altceva mai dorim totuşi? Totuşi, un conspiraţionist nu se lasă. Cunoscut sub numele de caliberhitter, acesta demonstrează pe baza unor fotografii că „Putin”-ul apărut luni, 16 martie 2015, este unul fals, fiind diferit de „Putin”-ul vechi. O fi o sosie? N-a reuşit la perfecţie „schimbarea la faţă” a noului Putin?

Cicatricea ciudată de la sprânceana stângă

Putin cel fals de luni are o cicatrice deasupra sprâcenei stângi, cicatrice pe care Putin cel adevărat n-o avea:

Putin cel fals
Putin cel fals
adevaratul Putin
adevaratul Putin

Mâna lui Putin. Acum să facem comparaţie cu mâna lui Putin de acum 2 zile, faţă de cum arăta în trecutul apropiat. Degetele din stânga imaginii ale „adevăratului Putin” par mai mai mici decât degetele din dreapta imaginii ale falsului Putin. De asemenea, se poate remarca foarte bine că venele de la mâna adevăratului Putin ies mai bine în evidenţă (în relief) decât venele falsului Putin, unde se observă doar vizual, neieşind deloc în relief.

Putin fals adevarat

Cicatricea de pe lobul urechii. Putin cel adevărat are o cicatrice pe urechea stângă, pe care n-o putem observa la Putin cel fals.

Putin adevarat 3

Putin fals 3

ureche Putin

Toate pozele şi observaţiile de mai sus aparţin conspiraţionistului caliberhitter. Dar, haideţi să-l lăsăm pe acesta şi să comparăm noi, încă o dată, cele două poze: cea a lui Putin de pe 16 martie 2015 şi cea a lui Putin înainte de 5 martie 2015. Dar s-o facem obiectiv şi să vedeţi cât de evidente sunt lucrurile:

noulputin vechiuputin

Nu trebuie să fii expert pentru a-ţi da seama că noul Putin faţă de vechiul Putin are următoarele diferenţe: capul este mai rotund, nasul este mai gras şi mai scurt, gura ceva mai largă, obrajii mai proeminenţi. Şi, cel mai important lucru, spiritul din spatele ochilor nu este acelaşi. Dacă „Putin cel fals” este de fapt adevăratul Putin asta ar însemna că el a fost drogat, torturat şi aruncat în faţa camerelor de luat vederi.

Dar, eu cred mai degrabă că Putin de pe 16 martie 2015 este sosia lui Putin. Se ştie lucrul acesta (şi mulţi istorici o confirmă) că marii conducători ai lumii au cel puţin o sosie, dacă nu mai multe. Nu trebuie să negăm acest lucru evident. În concluzie, ce se întâmplă cu adevărat cu vechiul Putin? E bine? E ţinut ostatic? E bolnav? E mort? Va mai apărea el vreodată în public?

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu