Fost înalt oficial american: „Nu există secret mai mare decât prezența extratereștrilor pe această planetă”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ca să vedeţi gradul de secretizare și restricționare a informațiilor deținute de către bazele de date guvernamentale în aspectele legate de problematica OZN, merită să amintim mărturia fostului senator american Barry Goldwater, care a dorit la un moment dat al carierei sale, prin anul 1950, să aibă acces la un depozit special de la baza aeriană Wright-Patterson din SUA, unde fuseseră aduse anumite rămăşițe despre care se spunea că ar fi fost de proveniență extraterestră, recuperate după prăbușirea de la Roswell din 1947.

Iată ce declara el atunci: „Trăiam cu impresia că având în vedere cariera mea de senator american cu un trecut de general-maior în Corpurile Aeriene ale Armatei și de membru timp de mulți ani al Comitetului de Spionaj, ales de Senatul American, aceasta va cântări destul de greu pentru a-mi asigura accesul într-o zonă de secret militar.

Am fost însă trezit brutal la realitate când mi s-a refuzat totuși accesul, lucru care m-a enervat suficient de tare. Acest mod de a mă izgoni mi-a revelat un lucru: că problema OZN-urilor este clasată la cel mai înalt nivel de secret de stat. La un nivel mult mai înalt decât bomba cu hidrogen și decât orice alt lucru cunoscut la Pentagon, FBI, CIA, DIA, NSA, etc. Cu alte cuvinte nu există secret mai mare decât prezența extratereștrilor pe această planetă.”


Lasă un comentariu