Fost înalt oficial american: „Nu există secret mai mare decât prezența extratereștrilor pe această planetă”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Ca să vedeţi gradul de secretizare și restricționare a informațiilor deținute de către bazele de date guvernamentale în aspectele legate de problematica OZN, merită să amintim mărturia fostului senator american Barry Goldwater, care a dorit la un moment dat al carierei sale, prin anul 1950, să aibă acces la un depozit special de la baza aeriană Wright-Patterson din SUA, unde fuseseră aduse anumite rămăşițe despre care se spunea că ar fi fost de proveniență extraterestră, recuperate după prăbușirea de la Roswell din 1947.

Iată ce declara el atunci: „Trăiam cu impresia că având în vedere cariera mea de senator american cu un trecut de general-maior în Corpurile Aeriene ale Armatei și de membru timp de mulți ani al Comitetului de Spionaj, ales de Senatul American, aceasta va cântări destul de greu pentru a-mi asigura accesul într-o zonă de secret militar.

Am fost însă trezit brutal la realitate când mi s-a refuzat totuși accesul, lucru care m-a enervat suficient de tare. Acest mod de a mă izgoni mi-a revelat un lucru: că problema OZN-urilor este clasată la cel mai înalt nivel de secret de stat. La un nivel mult mai înalt decât bomba cu hidrogen și decât orice alt lucru cunoscut la Pentagon, FBI, CIA, DIA, NSA, etc. Cu alte cuvinte nu există secret mai mare decât prezența extratereștrilor pe această planetă.”

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO