Extratereştrii au reușit să acceadă la foarte importante posturi de conducere în ierarhia politico-economică a omenirii – susţine un cercetător


Cercetătorul Richard Gleen în cadrul cărţii „Operațiunea Calul Troian” redă un exemplu, un mesaj venit pe cale telepatică de la extratereștrii benefici numiți „marii blonzi”, în care se spune: „Nu sunteți pe punctul de a fi invadați, nici măcar în decurs de a fi. Invazia a avut deja loc și ea este în stadiul final”.

Conform acestei cărţi, multe filme de la Holywood, într-un mod deloc întâmplător, au exact rolul de a obișnui oamenii cu prezența micilor cenușii. Putem observa faptul că în ideea de a crea o deschidere și chiar o stare de simpatie față de hibridizarea cu extratereştrilor gri, existența micilor cenușii ne-a fost „sugerată” tuturor, chiar și copiilor prin desene animate și jocuri „nevinovate”.

Conform unor dezvăluiri și mai tulburătoare, dar care sunt susținute de probe foarte serioase, a devenit cunoscut faptul că acești extratereştri gri sunt la rândul lor manipulați de o altă rasă extraterestră malefică, care este de mult timp prezentă pe Pământ, și anume rasa reptilienilor. Oricât de greu de crezut ar părea, se pare că acești reptilieni sunt capabili chiar să-și asume pentru anumite intervale de timp o formă umană și în felul acesta ei ar fi reușit să se infiltreze într-un număr destul de mare printre oameni. Chiar mai mult, se afirmă că reptilienii au reușit să acceadă la foarte importante posturi de conducere în ierarhia politico-economică a omenirii, ei fiind în realitate cei care se află în spatele sectei satanice a francmasoneriei, care urmărește cu o sinistră îndârjire să instaureze așa-numita Nouă Ordine Mondială.


Lasă un comentariu