Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Enigma Roswell revine: un astronaut NASA a văzut o filmare cu cadavrele unor extratereştri morţi


Am vorbit acum 2 zile în acest articol (EXCLUSIV! Un fost inginer NASA de renume spune că a văzut pe monitoarele de supraveghere un extraterestru înalt de 3 metri ce se afla pe Staţia Spaţială Internaţională. Să ne îndoim!?) despre un fost inginer NASA, Clark McClelland, angajat al Centrului Spaţial Kennedy din Florida, din 1958 până în 1992. Acesta a spus că a văzut cu ochii lui, pe monitoarele de supraveghere, un extraterestru înalt de 3 metri ce se afla pe o staţie spaţială.

A venit timpul pentru o nouă dezvăluire a lui Clark McClelland. Acesta a spus că un fost astronaut NASA, lt-col Ellison Onizuka, i-ar fi spus că a văzut cu ochii lui o filmare a extratereştrilor care au aterizat la Roswell.

Precum se ştie, în incidentul OZN de la Roswell se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropiere de Roswell, sediul comitatului Chaves, statul New Mexico, SUA, în iunie sau iulie 1947. De la sfârșitul anilor 1970, incidentul a fost obiectul unor controverse intense și obiectul unor teorii ale conspirației cu privire la natura reală a obiectului care s-a prăbușit. Armata Statelor Unite ale Americii susține că ceea ce s-a întâmplat a fost doar recuperarea resturilor unui balon experimental de supraveghere la mare altitudine care aparținea unui program secret numit Mogul; cu toate acestea, mulți susținători ai OZN-urilor spun că, de fapt, o navă extraterestră s-a prăbușit și câteva cadavre au fost recuperate și că apoi militarii au început o operațiune de mușamalizare. Incidentul s-a transformat într-un fenomen foarte cunoscut în cultura populară, ceea ce face ca numele Roswell să fie sinonim cu OZN-urile.

Onizuka a pierit în 1986 în dezastrul navetei spaţiale Challenger, aşa că el nu mai poate infirma sau confirma spusele lui McClelland. Până în prezent nu există alte persoane care să confirme că ar fi auzit același lucru de la Onizuka. Iată ce spune McClelland:

„Toți au fost surprinși când au văzut pe ecran o încăpere similară cu o sală de examinare medicală, și mai multe corpuri mici se aflau culcate pe jos. Micile creaturi ciudate aveau formă umanoidă și aveau descrieri similare cu cele arătate de presupușii martori de la Roswell. Toți aveau capete mari, ochi mari, corpuri mici, brațe și picioare mare. Ei nu păreau să fie de origine terestră”.

De ce NASA ar fi arătat astronauților imagini cu cadavre de extratereştri este un lucru neclar, deși McClelland a postulat ideea că ar fi fost un fel de test psihologic pentru a vedea modul în care astronauţii ar fi reacționat la filmare.


Lasă un comentariu