Informaţii false sau adevăr? Mai mulţi cosmonauți ruși susţin că ar fi văzut extratereștri de 30 de metri înălțime, care le zâmbeau în spațiul cosmic în timpul misiunii spaţiale Salyut-7 din 1980


ATENŢIE! Cele spuse în acest articol trebuie luate cu multă circumspecţie – e posibil ca totul să fie doar informaţii false.

În epoca zborurilor spațiale, oamenii au început să observe lucruri ciudate care se întâmplau în spațiu. În vara lui 1978, Vladimir Kovalyonok și Alexander Ivanchenko, care au mers în spațiu, au observat o navă spațială necunoscută zburând sub stația orbitală. În 1981, Kovalyonok, de pe Salyut 6, s-a ciocnit din nou cu un obiect neidentificat. Dispozitivul era situat în apropierea stației, mișcându-se neregulat, fiind parcă în urmărirea astronauților. Vladimir a văzut cum OZN-ul a devenit transparent, iar în interiorul lui se afla un motor cu reacție care nu avea origine artificială. După ceva timp, au avut loc două explozii din cauza contracției și extinderii aparatului.

„Obiectul l-am văzut devenind transparent, având un „corp” înăuntru. La celălalt capăt am văzut ceva ca o descarcare de gaz. Apoi s-a întâmplat ceva care îmi este foarte greu de descris din punct de vedere al fizicii”, povestea Kovalyonok. El a adăugat în continuare: „Trebuie să recunosc că nu avea o origine artificială. Nu era artificial, pentru că un obiect artificial nu putea atinge această formă. Nu știu nimic care putea face această mișcare… se strângea, apoi se extindea şi pulsa”.

Un alt exemplu este incidentul care a avut loc în 1980 în timpul zborului stației Salyut 6, la bordul cărora se aflau Valery Ryumin și Leonid Popov. Cosmonauții au fotografiat niște pete suspecte în spaţiul cosmic; dar acest caz a fost confidențial. 11 ani mai târziu, au fost anunțate documente și fotografii cu locuri necunoscute care au apărut în spațiu. Cu toate acestea, dovezile au dispărut după ce totul a fost desecretizat.

În vara anului 1984, noua stație Salyut 7 se afla în spațiul cosmic timp de 150 de zile. La bord se aflau Oleg Atkov, Leonid Kizim și Vladimir Solovyov, care au observat că întreaga stație spațială a fost „inundată” de o strălucire portocalie strălucitoare. Privind prin ferestre, cosmonauții ar fi observat mai multe creaturi necunoscute de aproximativ 30 de metri înălțime, care zburau prin spațiu, în timp ce zâmbeau. În prezența unei rase extraterestre, astronauții s-au simțit calmi. Potrivit membrilor echipajului, umanoizii au zburat cu aceeași viteză cu stația timp de 10 minute. Echipajul a crezut că ar putea fi halucinații sau o stare de oboseală din cauza muncii grele.

Două săptămâni mai târziu, încă trei cosmonauți s-au alăturat stației: Svetlana Savitskaya, Vladimir Dzhanibekov și Igor Volk. La sosirea lor pe navă, Salyut-7 a fost din nou iluminat de o lumină orbitoare. Întregul echipaj a decis să privească prin ferestre. Din nou, nişte fiinţe misterioase zburau în spațiul cosmic, zâmbind și oferindu-le o stare de pace. Cel puţin asta au declarat cosmonauţii – să-i credem?

Echipajul stației spațiale Mir a observat și el obiecte neidentificate. În toamna anului 1990, astronauții au văzut o anumită minge argintie în atmosfera Pământului. După cum a descris Gennady Manakov, care a văzut fenomenul, obiectul era o sferă care strălucea argintiu. Observația lui Gennady a durat aproximativ 7 secunde, apoi obiectul s-a evaporat.

În primăvara anului 1993, au fost realizate imagini video care arată mișcarea unui vehicul zburător luminos. Acest videoclip a fost filmat de cosmonautul Musa Manarov, care a vrut să surprindă andocarea compartimentului de marfă. Încă nu se știe dacă aceste obiecte neidentificate au fost reprezentanți ai unei noi rase extraterestre sau resturi care au zburat prin spațiu. Într-un fel sau altul, oamenii vor afla despre asta în viitor.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock