Guvernele din întreaga lume aproape că au recunoscut că noi nu suntem singuri în Univers! Pregătiţi-vă de marea dezvăluire!


extraterestri-pamantNoi nu suntem singuri în Univers, mai există şi alții în afara de noi, oamenii! Multe întrebări au apărut după declarațiile șocante ale unui astronaut al misiunii Apollo 14, care a spus că extratereștrii au contactat omenirea de mai multe ori, dar guvernele încearcă să ascundă acest lucru timp de peste 60 de ani.

Câțiva președinți ai Statelor Unite au făcut declarații cu privire la subiectul extratereştrilor şi OZN-urilor, cele mai interesante fiind declaraţiile lui Jimmy Carter și ale lui Ronald Reagan. Pe parcursul campaniei sale electorale din 1976, Carter a recunoscut că a văzut un OZN în 1969, când era guvernator în statul Georgia. „Când eu voi ajunge președinte, voi împărtăşi orice informații referitoare la fenomenul OZN, astfel încât acesta să devină accesibil publicului și oamenilor de știință”. Carter, care deţinea şi o diplomă de licență în fizica nucleară, a întâmpinat o opoziție extrem de puternică în încercările sale de a redeschide anchetele cu privire la OZN-uri și este probabil ca el să-şi fi schimbat părerea după ce a citit raportul informativ cu privire la acest subiect.

Dacă extratereștrii ar vizita Pământul, mulți se întreabă de ce ei nu ar ateriza pe peluza din fața Casei Albe și să intre în contact direct cu președintele SUA? Totuşi, ei nu au aterizat pe peluza Casei Albe, dar există semne că unii președinți au făcut deja acest contact.

Oameni celebri din întreaga lume cred că noi nu suntem singuri în Univers. Ei cred în existența extratereștrilor și OZN-urilor. Printre aceştia se află Stephen Hawking, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Mihail Gorbaciov sau Richard Nixon. Chiar şi premierul Rusiei, Dmitri Medevev a făcut anumite declarații şocante cu privire la acest subiect.

Cei care cred în OZN-uri fenomenul provin din medii diverse, de la foști președinți ai Statelor Unite până la oameni de știință, cântăreți sau actori, potrivit International Business Times.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO