EXCLUSIV! În spatele războaielor mondiale şi a altor nenorociri se află „Frăţia Şarpelui”, o societate secretă malefică din Asia / Tibet ?


Există o teorie a conspiraţiei interesantă (poate aberantă – n-am de unde să ştiu), care spune că în spatele războaielor mondiale şi a multor evenimente tragice din istoria omenirii s-ar afla o societate secretă malefică asiatică cu numele de „Frăţia şarpelui”. Şi se pare că chiar şi Illuminati ar fi creaţia „Frăţiei Şarpelui”… Se vedem însă argumentele acestei teorii:

1) Conform cărţii lui Raymond Drake, „Zei şi astronauţi prin istorie”, epidemia de ciumă („moartea neagră”) din secolul al XIII-lea, care a ucis peste 200 de milioane de oameni (în special europeni) a provenit din Asia şi s-a răspândit în Europa. Au avut „şerpii asiatici” vreo contribuţie în răspândirea teribilei maladii?

2) Fenomenul arderii cărţilor şi distrugerii bibliotecilor din Antichitate ce a culminat cu distrugerea faimoasei Biblioteci din Alexandria, a pornit din China, acolo unde împăraţii chinezi credeau că oamenii sunt mai uşor manipulaţi dacă au cunoştinţe mai puţine.

3) Acelaşi Raymond Drake crede că înaintea celor două mari războaie mondiale din secolul trecut, călugării tibetani i-au influenţat pe germani şi pe unii conducători nazişti cu superioritatea rasei ariene. Dar cum, călugării tibetani nu cred în pace şi iubire? Să nu uităm că în lucrarea „Arta războiului” a filozofului chinez antic Sun Tzu învăţăm faptul că „în spatele unui pumnal se ascunde un zâmbet”.

În anii 30, un academician german, pe nume Theodore Illion, în opera sa” Întuneric asupra Tibetului” descria faptul cum a descoperit o gaură în pământul Tibetului şi, după ce-a intrat în ea, a descoperit un oraş subteran de călugări. El spunea că aceştia ar fi “yogini negri”, ce urmăreau să controleze lumea prin proiecţie astrală şi telepatie. Illion s-a înspăimântat atunci când mâncarea care i s-a dat de către călugării negri ar fi fost mâncare umană! El ar fi reuşit să scape, şi, deşi a fost urmărit de călugări prin Tibet, a reuşit să ajungă în Germania, ţara sa natală.

4) Heinrich Himmler a fost un criminal de război nazist și important colaborator al lui Adolf Hitler. Ei bine, priviţi-i puţin chipul în imaginea de mai jos. Cu siguranţă, el nu are „faţă de neamţ”, ci, mai degrabă pare o combinaţie dintre un slav şi un mongoloid, un chip pe care îl găseşti adesea la est de Munţii Ural. Până la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, Himmler devenise unul dintre cei mai puternici nazişti din Germania, fiind primul responsabil pentru Holocaustul evreilor.

5) În filmul din 2014 „Kingsman: Serviciul secret”, ni se oferă o idee despre cât de secrete sunt serviciile de informaţii / societăţile secrete / elita din China:

– Am luat contactul cu cei de la KGB, MI6, Mossad şi cu Beijing-ul. Toţi insistă că acela nu era un om de-al lor.
– Beijing… E înspăimântător faptul că nu există niciun nume recunoscut pentru serviciile secrete chineze. Ăsta-i cu adevărat secret, nu?

Cei din „Frăţia Şarpelui” operează asemenea unui şarpe… nimeni nu-l vede până când muşcă. Şi de aceea ei sunt extrem de periculoşi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO