Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un cercetător, Dr. Richard Boylan, dezvăluie: „În arsenalul SUA există 12 clase de tehnologie spațială avansată, toate având tehnologie antigravitațională”

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUrmătoarele sunt declarații ale Dr. Richard Boylan, doctor în comportamente umane, antropolog, profesor asociat la universitate, hipnoterapeut clinic, consultant și cercetător. Urmează declarația dr. Richard Boylan, din care am făcut următoarele spicuiri:

* Din punct de vedere științific și clinic, am lucrat de peste 15 ani cu oameni care au raportat că au avut o întâlnire cu o formă de viață inteligentă extraterestră, cu vizitatori din stele.

* Pe parcursul acestei lucrări, am simțit nevoia să învăț cât mai multe despre adevărata realitate a OZN-urilor și despre ceea ce știe deja guvernul despre acești vizitatori.

* Pe această temă, am ţinut prezentări la conferințe naționale și internaționale, şi am dat o mulţume de interviuri în mass-media. Acest lucru, la rândul său, a atras atenția anumitor oameni, care au lucrat în sectoare clasificate ale guvernului, în instituții militare și agenții de informații. Acești indivizi au decis să-mi dezvăluie câteva informații secrete.

* Oamenii trebuie să ştie că această tehnologie există și că guvernul SUA deține o parte din această tehnologie.

* Deși am adunat informații considerabile despre arsenalul aerospațial american, nu pretind că știu tot ce se află în arsenalul SUA.

* În prezent, sunt conștient de existența a 12 clase de tehnologie spațială avansată, platforme aerospațiale, toate având tehnologie antigravitațională într-o anumită formă.

Regretatul colonel Steve Wilson, de la Forţele Aeriene Americane, a recunoscut la un moment dat că Armata SUA deţine Lockheed X-22A, o farfurie zburătoare antigravitaţională pentru două persoane. Citiţi mai multe în acest articol: Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A, o tehnologie ultrasecretă a Armatei Americane! Ea poate îndoi spaţiul şi timpul, fiind echipată cu arme cu fascicule de particule neutre!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu