Un cercetător, Dr. Richard Boylan, dezvăluie: „În arsenalul SUA există 12 clase de tehnologie spațială avansată, toate având tehnologie antigravitațională”


Următoarele sunt declarații ale Dr. Richard Boylan, doctor în comportamente umane, antropolog, profesor asociat la universitate, hipnoterapeut clinic, consultant și cercetător. Urmează declarația dr. Richard Boylan, din care am făcut următoarele spicuiri:

* Din punct de vedere științific și clinic, am lucrat de peste 15 ani cu oameni care au raportat că au avut o întâlnire cu o formă de viață inteligentă extraterestră, cu vizitatori din stele.

* Pe parcursul acestei lucrări, am simțit nevoia să învăț cât mai multe despre adevărata realitate a OZN-urilor și despre ceea ce știe deja guvernul despre acești vizitatori.

* Pe această temă, am ţinut prezentări la conferințe naționale și internaționale, şi am dat o mulţume de interviuri în mass-media. Acest lucru, la rândul său, a atras atenția anumitor oameni, care au lucrat în sectoare clasificate ale guvernului, în instituții militare și agenții de informații. Acești indivizi au decis să-mi dezvăluie câteva informații secrete.

* Oamenii trebuie să ştie că această tehnologie există și că guvernul SUA deține o parte din această tehnologie.

* Deși am adunat informații considerabile despre arsenalul aerospațial american, nu pretind că știu tot ce se află în arsenalul SUA.

* În prezent, sunt conștient de existența a 12 clase de tehnologie spațială avansată, platforme aerospațiale, toate având tehnologie antigravitațională într-o anumită formă.

Regretatul colonel Steve Wilson, de la Forţele Aeriene Americane, a recunoscut la un moment dat că Armata SUA deţine Lockheed X-22A, o farfurie zburătoare antigravitaţională pentru două persoane. Citiţi mai multe în acest articol: Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A, o tehnologie ultrasecretă a Armatei Americane! Ea poate îndoi spaţiul şi timpul, fiind echipată cu arme cu fascicule de particule neutre!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock