Dictatorul Coreii de Nord chiar a murit? Misterele din spatele unor zvonuri neconfirmate oficial…


Precum se ştie, undeva pe 12 aprilie 2020, conducătorul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, ar fi suferit o operație pe cord, conform mai multor surse. De atunci, starea sa de sănătate este una foarte gravă.

Dar, site-ul american tmz.com, care citeşte mai multe surse de presă din China și Japonia, susţine că dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a murit sau este pe patul de moarte, fără nicio speranță de recuperare.

În afară de ştirea conform căreia China a trimis o echipă medicală către Coreea de Nord pentru a verificarea starea de sănătate a lui Kim, directoarea adjunct al unui canal de știri din Hong Kong, care ar fi aparent nepoata ministrului chinez de externe, a dezvăluit ştirea conform căreia dictatorul este mort.

Femeia a pus ştirea pe o aplicație de socializare, numită Weibo, citând o „sursă foarte solidă” că liderul nord-coreean ar fi murit. Pe de altă parte, o revistă japoneză relatează că dictatorul s-ar afla într-o „stare vegetativă”, după ce intervenția chirurgicală asupra inimii a mers prost.

Totuşi, unele site-uri au preluat ştirea, punând o fotografie falsă (evident photoshopată) al lui Kim Yo-jong mort, când de fapt era vorba de o poză de la înmormântarea din 2012 a tatălui său, Kim Jong II. Dar, asta nu înseamnă că ştirea privind moartea lui Kim Yo-jong ar fi neapărat falsă.

Există mai multe zvonuri cu privire la starea de sănătate a lui Kim, el nefăcând nicio apariție publică de mai bine de câteva săptămâni. În urmă cu aproximativ o săptămână, CNN raporta că Kim s-ar afla în „pericol grav” după operaţie.

Există rapoarte că sora dictatorului, pe nume Kim Yo-jong, l-ar putea înlocui ca lider suprem… Sursele mai spun că ea a fost recent promovată ca nr.2 în Coreea de Nord.

Deocamdată nu se ştie nimic, datorită secretomaniei regimului de la Phenian. Dacă Kim ar fi murit, e posibil ca această informaţie să fie ţinută la secret ceva timp, până când se aranjează lucrurile în lupta de putere interioară din Coreea de Nord.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): tmz.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO