Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dictatorul Coreii de Nord chiar a murit? Misterele din spatele unor zvonuri neconfirmate oficial…

 • 133
 •  
 •  
 •  
  133
  Shares

blankPrecum se ştie, undeva pe 12 aprilie 2020, conducătorul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, ar fi suferit o operație pe cord, conform mai multor surse. De atunci, starea sa de sănătate este una foarte gravă.

Dar, site-ul american tmz.com, care citeşte mai multe surse de presă din China și Japonia, susţine că dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a murit sau este pe patul de moarte, fără nicio speranță de recuperare.

În afară de ştirea conform căreia China a trimis o echipă medicală către Coreea de Nord pentru a verificarea starea de sănătate a lui Kim, directoarea adjunct al unui canal de știri din Hong Kong, care ar fi aparent nepoata ministrului chinez de externe, a dezvăluit ştirea conform căreia dictatorul este mort.

blankFemeia a pus ştirea pe o aplicație de socializare, numită Weibo, citând o „sursă foarte solidă” că liderul nord-coreean ar fi murit. Pe de altă parte, o revistă japoneză relatează că dictatorul s-ar afla într-o „stare vegetativă”, după ce intervenția chirurgicală asupra inimii a mers prost.

Totuşi, unele site-uri au preluat ştirea, punând o fotografie falsă (evident photoshopată) al lui Kim Yo-jong mort, când de fapt era vorba de o poză de la înmormântarea din 2012 a tatălui său, Kim Jong II. Dar, asta nu înseamnă că ştirea privind moartea lui Kim Yo-jong ar fi neapărat falsă.

blankExistă mai multe zvonuri cu privire la starea de sănătate a lui Kim, el nefăcând nicio apariție publică de mai bine de câteva săptămâni. În urmă cu aproximativ o săptămână, CNN raporta că Kim s-ar afla în „pericol grav” după operaţie.

Există rapoarte că sora dictatorului, pe nume Kim Yo-jong, l-ar putea înlocui ca lider suprem… Sursele mai spun că ea a fost recent promovată ca nr.2 în Coreea de Nord.

Deocamdată nu se ştie nimic, datorită secretomaniei regimului de la Phenian. Dacă Kim ar fi murit, e posibil ca această informaţie să fie ţinută la secret ceva timp, până când se aranjează lucrurile în lupta de putere interioară din Coreea de Nord.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): tmz.com


 • 133
 •  
 •  
 •  
  133
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Comentariile sunt închise.