Coperta sinistră a revistei familiei Rothschild „The Economist”: la ce catastrofă ne putem aştepta în viitorul apropiat?

  •  
  •  
  •  
  •  

„The Economist” este o celebră revistă internaţională, care şi-a câştigat un renume în lumea afacerilor, dar şi a politicii globale. Dar, cine deţine această revistă? Conform sursei oficiale (economistgroup.com), revista are mai mulţi acţionari, niciunul din ei neputând deţine mai mult de 50% din capitalul social şi nici să aibă mai mult de 20% din drepturile de vot în cadrul Adunării Generale a Acţionarilor. În 2015, grupul italian Exor a cumpărat 43,4% din capitalul social al companiei. Aceeaşi sursă oficială ne mai spune că printre acţionari se regăsesc „acţionari individuali ca, de exemplu, Cadbury, Layton, Rothschild, Schroder”. Da, precum se observă, se recunoaşte faptul că şi familia Rothschild deţine o parte din revistă, familie care a fost acuzată de-a lungul timpului că a făcut averi incredibile, folosindu-şi puterea obţinută pentru a acţiona din umbră asupra politicii globale.

De ce am făcut această introducere? Pentru că doresc să vă prezint coperta revistei „The Economist” (ediţia 27 iunie – 3 iulie) în care se fac nişte predicţii înfricoşătoare asupra a ceea ce ar trebui să se aştepte omenirea în perioada următoare.

blankCoperta se intitulează „Următoarea catastrofă (şi cum să supravieţuiţi)”. Trebuie să recunoaşteţi că este cu adevărat şocantă / sinistră. În ea puteţi vedea o familie (în care soţii poartă măşti de gaz, la fel şi pisica familiei), iar băieţelul poartă o mască militară. Este o simplă ilustraţie sau o programare predictivă a elitelor lumii, care ne intenţionează ce-ar putea avea loc în viitor?

De fapt, unele catastrofe posibile sunt ilustrate în tablourile atârnând pe perete şi acestea s-ar putea referi la: gripa porcină, o erupţie vulcanică, un asteroid îndreptându-se spre Pământ, o furtună solară puternică, o explozie nucleară, virusuri periculoase. Vrea să ni se transmită că în viitor vor avea loc toate aceste catastrofe sau doar una din ele? Ştiu EI informaţii pe care noi, restul lumii, habar n-avem de ele?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner