Recunoaştere şocantă a unui fost preşedinte american: „Mă întreb dacă nu cumva extratereştrii se află deja printre noi!”


Imagine: prelucrare proprie

Scriam acum mai mulţi ani acest articol – Documentul ultrasecret CIA prin care preşedintele Reagan e informat de existenţa extratereştrilor (partea 1): Extraterestrul EBE, capturat de americani, a trăit 5 ani şi provenea din sistemul solar Zeta-Reticuli! – în care arătam că pe site-ul serpo.org, dedicat planetei Serpo (ce se găseşte la 40 ani-lumină distanţă de Pământ), se găseşte un document ultra-secret CIA, în care fostul preşedinte american Ronald Reagan (1980-1988) este informat de către consilierii săi despre extratereştrii de pe Serpo.

Nu ştiu dacă de acolo i se trage sau a mai primit şi alte informaţii, dar se pare că Ronald Reagan (preşedinte între 1980 şi 1988) era obsedat de ideea extratereştrilor. Şi asta se observă din discursurile sale publice. Astfel, într-un discurs ţinut la Fallston High School, Fallston, Maryland (SUA) pe 4 decembrie 1985, Ronald Reagan spunea următoarele: „Nu cred că ne putem aştepta să apară vreo rasă străină de Pământ care să constituie o ameninţare pentru noi. Dar cred, între noi fie spus, că putem provoca realizarea unui astfel de lucru”. Cum adică oamenii „să provoace apariţia unei rase extraterestre”?

În discursul în faţa ONU ţinut pe 21 septembrie 1987, preşedintele Ronald Reagan spunea: „În obsesia noastră, cu antagonismele momentului, uităm deseori legăturile care îi unesc pe toţi oamenii. Poate că avem nevoie de vreo ameninţare universală exte­rioară ca să punem în lumină aceste legături. Deseori m-am gândit cât de repede ar dispărea diferenţele din această lume dacă am avea de-a face cu o ameninţare străină Pământului. Deşi mă întreb dacă nu cumva această forţă străină se află deja printre noi!Ultima frază e cu adevărat şocantă şi poate e o recunoaştere indirectă a faptului că extratereştrii deja se plimbă printre noi, oamenii…

Fostul lider sovietic, Mihail Gorbaciov, referindu-se la Ronald Reagan, spunea într-un discurs ţinut la 16 februarie 1987 în faţa Comitetului Central al PCUS, la Kremlin: „În timpul întâlnirii noastre de la Geneva, preşedintele Statelor Unite a spus că dacă Pământul ar avea de-a face cu o invazie a extratereştrilor, Statele Unite şi Uniunea Sovietică şi-ar uni forţele pentru a respinge o astfel de invazie. Nu voi contesta o astfel de ipoteză, deşi e încă prea devreme pentru a fi îngrijoraţi de o invazie de acest gen”. Se aşteptau americanii la o invazie extraterestră iminentă?

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock