O filmare şocantă prezintă o ciudăţenie cu privire la poziţia mâinilor preşedintelui Joe Biden… Care e explicaţia!?


Noul preşedinte american ales Joe Biden n-a ţinut până în prezent o conferinţă de presă cu ziariştii, deşi este preşedinte de aproape 2 luni. O fi având motivele sale, dar nu asta-i problema.

Priviţi următoarea filmare video postată pe un tweet al contului de Twitter The Hill, în care îl puteţi vedea pe preşedintele Biden care se îndreaptă spre câţiva ziarişti, care îl întreabă ceva, apoi, preşedintele se urcă în elicopter.

Toate bune şi frumoase, numai că este o mare problemă în această postare: în filmarea video, mâna lui Joe Biden apare în faţa microfoanelor şi nu în spatele lor, aşa cum ar fi normal! Concluzia care s-ar trage de aici e că această filmare nu ar fi una autentică, ci a fost editată!


Uitaţi-vă cu atenţie momentul în care Biden se îndreaptă spre ziarişti, iar de la secunda 08 a videoclipului, deja începe să apară problema: primul din microfoane, în loc să fie în faţa mâinii preşedintelui, se află în spatele lui. Apoi, la fel se întâmplă cu un al doilea microfon.

Deci, ce se întâmplă? Cea mai simplă explicaţie ar fi aceea că cele două microfoane se întind în spatele mâinii lui Biden.

Însă, pe Internet au început să apară teorii conspiraţioniste, care spun că, de fapt, întreaga filmare e de fapt o editare pe calculator (CGI), iar Biden nu s-ar fi adresat acolo ziariştilor, ci ar fi vorba doar de o suprapunere de două filmări (una din filmări fiind realizată de Biden în studio). Alţii merg mai departe cu teoria conspiraţiei şi spun că, de fapt, în locul lui Biden acolo s-ar fi aflat o sofisticată hologramă!

Voi, ce înţelegeţi din toate acestea?


Lasă un comentariu