O rasă extraterestră a colonizat întreg sistemul solar, construind piramide şi alte artefacte pe Lună, Marte şi pe alte corpuri cereşti?

  •  
  •  
  •  
  •  

În mai multe fotografii luate de navele spaţiale care au survolat satelitul nostru natural, Luna, planeta Marte, dar şi alte corpuri cereşti, se observă diferite ruine (artefacte), unele având formă de piramide. De aceea, se naşte întrebarea: o rasă extraterestră a construit aceste clădiri / piramide şi alte baze subterane în sistemul nostru solar?

Pentru NASA, aceste artefacte extraterestre nu reprezintă altceva decât „artefacte fotografice” sau pareidolii, dar, pentru conspiraţionişti, ele sunt dovezile care arată că Luna, Marte şi alte corpuri cereşti din sistemul nostru solar ascund vestigii străvechi, construite de astronauţii spaţiali din vremuri imemoriale.

Teoria acestor artefacte extraterestre nu este una nouă. De-a lungul anilor, o mulţime de fotografii cu structuri anormale au atras atenţia ufologilor şi altor cercetători. De exemplu, utilizatorul Streetcap1 de pe YouTube a surprins ceea ce pare a fi o piramidă gigantică pe Lună, în craterul Ryder. Cel puţin două laturi şi trei feţe ale piramidei se văd perfect; pe faţa apropiată a piramidei pare a fi construită o mică structură. E greu de apreciat dimensiunile piramidei, dar ea nu pare deloc mică.

piramida pe Luna1

În 2015, pe planeta pitică Ceres, nava spaţială NASA Dawn a descoperit un vârf ciudat cu formă de piramidă, care se estimează a avea 5 km înălţime.

blankÎn 1997, naveta spaţială NASA Mars Pathfinder a realizat o fotografie; un utilizator de pe YouTube a observat că structura centrală seamănă foarte mult cu Sfinxul din Egipt (statuia cu chip de om şi labe de leu), observându-i astfel capul, labele frontale şi trupul, aşa cum putem observa din imaginea de mai jos:

sfinxul pe Marte 2Priviţi imaginea de mai jos, luată de pe planeta Marte; în ea se observă mai multe structuri care par a fi fost realizate de către fiinţe avansate tehnologic. Acestea reprezintă „ruine extraterestre”; dacă ar fi fost găsite pe Pământ, oamenii de ştiinţă n-ar fi avut nicio ezitare să le clasifice drept „ruine aparţinând unor străvechi civilizaţii umane”. Dar aşa…

blankAnunţarea descoperirii unor artefacte pe planeta Marte ar zgudui întreaga lume. De aceea, NASA şi alte structuri guvernamentale de pe Pământ nu vor să cunoaştem adevărul…


  •  
  •  
  •  
  •