O fotografie din satelit din 1967 pare a ascunde intrarea secretă către interiorul Pământului prin Polul Nord


Administrația Serviciilor de Știință a Mediului din SUA (Environmental Science Services Administration / ESSA) a fost creată în 1965 ca parte a unei reorganizări a Departamentului de Comerț al Statelor Unite (USDOC).

Misiunea sa a fost aceea de a supraveghea evenimentele meteorologice și climatice. În ianuarie 1966, ESSA şi-a schimbat denumirea Biroului său meteorologic în Serviciul Național de Meteorologie (National Weather Service / NWS), iar Centrul Național de Date (National Data Centre) a fost redenumit Serviciul de Date de Mediu (Environmental Data Service / EDS).

În 1970, ESSA a fost reorganizată din nou și a devenit Administrația Națională Oceanică și Atmosferică (National Oceanic and Atmospheric Administration / NOAA). Programul său de sateliţi a fost lansat de NASA în 1958 și s-a încheiat cu dezafectarea ultimului său satelit în 1977.

În acest articol puteţi vedea 2 fotografii – cea din stânga de la Polul Nord şi cea din dreapta de la Polul Sud. Ambele fotografii au fost realizate de satelitul ESSA-3 pe 6 ianuarie 1967. În timp ce fotografia de la Polul Sud prezintă o calotă glaciară, cea de la Polul Nord nu pare a arăta nimic, fiind un întuneric total. Oare sunt aceste fotografii reale? De ce nu se vede nimic la Polul Nord? Aceasta alimentează încă o dată teoria conspiraţiei conform căreia Pământul este gol şi locuibil în interior, iar autorităţile lumii ştiu acest lucru, însă le ascund de noi.

Unii cercetători spun că în acest moment al anului (ianuarie), Polul Nord se află în întuneric, aşa că ar fi fost normal să nu se vadă mai nimic în fotografie. În timp ce alții spun că autorităţile au editat poza, pentru a ascunde o gaură de intrare secretă în Pământ.

De ce ni se ascunde din nou adevărul?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO