China dezvăluie lumii bazele secrete extraterestre de pe Lună!? Priviţi una din dovezi într-o imagine extraordinară…


Imagine: NASA + prelucrare proprie

Un binecunoscut cercetător în ufologie, Dr. Michael Salla, spunea nu demult că există un complex extraterestru industrialo-militar și că Pământul are parte de o agendă extraterestră care funcționează și pe Lună, satelitul nostru natural.

Fotografia din acest articol a fost făcută de către chinezi, cei care au explorat deja Luna cu ajutorul sondelor spaţiale. Astfel, conform unui „insider” din acest domeniu, China va publica imagini de înaltă rezoluţie, realizate de ajutorul sondei spaţiale Chang’e-2, în care se vor putea observa clar clădirile și structurile de pe suprafața Lunii. Precum vedeţi şi în fotografia din articolul de faţă, există nişte structuri care sunt aproape sigur de origine artificială şi nu de origine naturală.

Acelaşi „insider” mai susține că NASA a bombardat în mod deliberat zone importante ale Lunii, în efortul de a distruge artefacte și instalații artificiale de pe satelitul natural al Pământului, care ar fi de origine extraterestră. Imaginile care urmează să fie publicate de către China arată clar craterele de impact nuclear și resturile de clădiri cauzate de explozii, în efortul NASA de a distruge adevărul.

Astfel, China ar dori să divulge complet realitatea extraterestră, dacă imaginile ce vor fi publicate se vor dovedi a fi autentice, NASA trebuind să facă faţă acuzaţiilor de fraudă şi tăinuire.

Sursa articolului: videoclipul YouTube „China releases Moon footage of alien bases”.

P.S.1. Problema e că videoclipul YouTube (din care m-am inspirat în alcătuirea acestui articol) a fost postat în iulie 2016, iar acum ne aflăm în octombrie 2019 şi încă nu s-a publicat nimic oficial. Din nou un „fake news”? Sau NASA a negociat în secret cu chinezii şi s-a reuşit stingerea unui scandal internaţional imens? Pentru că, dacă ne uităm după fotografia din acest articol, pe Lună par a se afla într-adevăr baze secrete…

P.S.2. Până să publice chinezii ceva, se pare că dovezile privind existenţa unor structuri artificiale pe Lună se găsesc chiar în arhivele NASA! Ca de exemplu, vedeţi AICI fotografia NASA din anii ’60, în care se poate observa şi structura artificială (înconjurată cu galben).

Imagine: NASA
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO