Misterul porţii magice de la Aramu Muru, din Peru. N-ar fi fost exclus ca, în urmă cu mii de ani, incaşii să fi realizat călătorii magice interstelare sau în alte dimensiuni, cu ajutorul acestei „porţi a zeilor”!


Imagine: wikimedia.org (Commons Creative – free)

La începutul anilor 1990, un ghid de alpinism, pe nume Jose Luis Delgado Mamani, explora zona rurală peruviană, când a dat peste o zonă în care piatra a fost netezită pe o suprafață plană și împodobită cu o nișă mică.

Cunoscută sub numele de Aramu Muru și situată pe Lacul Titicaca, în apropiere de granița cu Bolivia, piatra plată este de aproximativ 23 de metri pătraţi, având sculptată pe ea o nișă în formă de T, înaltă de 2 metri. Ce scop a servit odată acest spaţiu nu este cunoscut, dar cea mai probabilă explicație este aceea că acesta a fost un proiect incaş de construcție care a fost abandonată.

Localnicii denumesc ușa ca „Puerta de Hayu Marca” sau „Poarta Zeilor”, căci legendele locale vorbesc despre oameni care dispar prin ușă, dar şi de vedenii ciudate, cum ar fi bărbați înalți, care sunt însoțiţi de bile strălucitoare de lumină, şi care trec pur şi simplu prin uşă. De fapt, există rapoarte care spun că „Poarta Zeilor” ar fi un fel de portal, o poartă stelară care ne conduce către o altă zonă a Universului sau chiar în altă dimensiune. Un scriitor de povestiri paranormale Jerry Willis, susține chiar că a călătorit prin nişă şi a ajuns în altă dimensiune! De-a lungul timpului, au fost făcute chiar şi fotografii cu fiinţe care pur şi simplu intră şi ies prin această „uşă magică”!

Ar fi putut băştinaşii din America de Sud să realizeze adevărate călătorii magice interstelare cu mii de ani în urmă? Ar fi frumos dacă asta au încercat să facă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock