EXCLUSIV! Ce secrete ne vor mai dezvălui „Avatar 2” şi următoarele producţii (3, 4 şi 5) despre posibila colonie spaţială umană de pe Alpha Centauri?


Nu credeţi nici acum că marile staruri de la Hollywood, împreună cu marii producători şi regizori de acolo, reprezintă de fapt imaginea Ocultei Mondiale? Nu credeţi că marile blockbuster-uri care au apărut de-a lungul timpului vor să ne bage în conştient / subconştient anumite idei-forţă? Cum Oculta Mondială este cea care ne ascunde multe adevăruri, s-ar putea ca în aceste filme să găsim o parte din aceste adevăruri ascunse… adică cine are ochi să vadă trebuie să vadă!

Revin în acest articol la un subiect pe care l-am dezbătut de mai multe ori pe lovendal.ro. A devenit pentru mine o adevărată obsesie, însă eu cred în ea. Este vorba de filmul SF din 2009, „Avatar”, cel care a avut cele mai mari încasări atinse vreodată în istoria cinematografiei – de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial. „Avatar” este creaţia regizorului şi producătorului James Cameron, cel care a mai dat lovitura şi cu „Titanic”.

Şi cum „Avatar” a devenit cel mai de succes film din istoria omenirii, ne putem întreba pe bună dreptate, „De ce”? Filme SF au mai fost făcute, Slavă Domnului, dar niciunul nu s-au apropiat măcar puţin de succesul lui „Avatar”. Să fie vorba de efectele speciale din film? Nici pe departe. Au fost realizate filme cu efecte speciale mai sofisticate decât acesta. Subiectul filmului? Nu te dă pe spate. Actorii? N-au jucat în „Avatar” chiar cei mai buni actori. Atunci? Care să fie reţeta secretă? Nu ştiu, dar eu unul bănuiesc că a fost vorba de o idee subtilă, ce ne-a fost introdusă în subconştient, prin diverse metode de propagandă, că acest film ne prezintă imaginea reală a ceea ce se întâmplă cu adevărat în cel mai apropiat grup de stele de noi, Alpha Centauri.

Cum subiectul filmului este acesta (în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul Alpha Centauri, oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural), n-ar trebui să rămânem surprinşi să aflăm că în acest moment, acolo, pe Alpha Centauri, chiar există o colonie umană guvernamentală secretă! Ni s-a spus adevărul sub forma unui film SF, pentru că altfel este imposibil să o facă. Şi vorbeam despre colonii umane secrete în spaţiul cosmic într-un articol foarte recent de acum câteva zile: EXCLUSIV! Programul secret de colonizare spaţială al elitelor mondiale… Există colonii umane avansate în grupul de stele Alpha Centauri?

În urmă 2019 s-au anunţat şi datele în care vor fi lansate celelalte părţi din „Avatar”: „Avatar 2” pe 18 decembrie 2020, „Avatar 3” pe 17 decembrie 2021, „Avatar 4” pe 20 decembrie 2024 şi „Avatar 5” pe 19 decembrie 2025. După pandemia de coronavirus din 2020-2021, noile date de lansare a filmelor sunt: 16 decembrie 2022, 20 decembrie 2024, 18 decembrie 2026 și 22 decembrie 2028.

Se pare că toate filmările au fost deja realizate, chiar şi o parte din montaje. Întrebarea care se pune e următoarea: ce adevăruri ne vor mai fi dezvăluite în celelalte „Avatar”-uri, sub forma unor „idei SF”?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock