Zvonuri despre aşa-zise „creaturi extraterestre” gigantice văzute la începutul lui 2024 într-un mall din Miami. Se joacă cineva cu holograme avansate!?


Chiar la începutul anului 2024, un incident foarte ciudat s-a întâmplat la un mall din Miami, care a atras enorm de mult atenția poliției, dar nu şi atenția mass-mediei principale. Dar, până la urmă, evenimentul a devenit viral pe reţeaua de socializare „X”. Văzând că totul s-a viralizat pe Internet şi nu mai putea fi ascuns, şi mass-media principală a scris cât de cât despre eveniment. Citez de pe forbes.com, un articol intitulat „Zvonurile despre un extraterestru de 3 metri înălţime la Miami Mall circulă online – Iată ce s-a întâmplat de fapt”:

„Un videoclip de calitate slabă (AICI) care circulă pe rețelele de socializare arată o creatură extraterestră înaltă mergând între mai multe mașini dintr-o zonă de lângă Piața Bayside din Miami, deși unii utilizatori de pe X au pus la îndoială natura neconvingătoare a videoclipului. Scenele de la presupusa apariție a extratereștrilor se potrivesc cu știrile și filmările video care au acoperit o ceartă de Anul Nou la mall, care a implicat mai multe lupte, artificii şi împuşcături, determinând un răspuns prompt al poliției.

Un videoclip mai clar (AICI), care se potrivește îndeaproape cu presupusul clip extraterestru, pare să arate, de fapt, 2 până la 3 persoane, probabil ofițeri de poliție, mergând împreună între mașinile de intervenţie și o zonă din apropierea mall-ului.

Amestecate cu presupusele imagini ale extratereștrilor au fost videoclipuri cu oameni din zonă care alergau panicaţi, unii utilizatori combinând clipurile cu localnicii care fugeau de creatură. Departamentul de poliție din Miami a confirmat că a primit un apel pentru mai multe zgomote de împucături trase și, în cele din urmă, a concluzionat că sunetele raportate proveneau de la artificii. Patru bărbați au fost reținuți în timpul incidentului și sunt acuzați de furt și ultraj asupra unui ofiţer de poliţie”.

Aşadar, nici urmă de extratereştri. Foarte ciudat, dar există oameni care susțin că au fost martori la prezenţa unei creaturi bizare care rătăceau ăn zona mall-ului. Un martor susține că „creaturile” arătau ca niște „nori”, apărând și dispărând. De remarcat este faptul că nimeni nu a avut vreo înregistrare video bună cu aceste „creaturi”.

Tot ciudat e faptul că există rapoarte despre „elicoptere negre” care au zburat pe cer deasupra mall-ului. De asemenea, se pare că există şi un videoclip cu un OZN în formă de triunghi zburând în cer deasupra mall-ului. Totodată, au existat și rapoarte că tot traficul aerian din zonă a fost oprit și aeroportul a fost închis.

Aşadar, putea să iasă doar fum fără foc? Greu de crezut. De fapt, ce-a fost? Nu cumva s-a încercat o tehnologie avansată de producere a unor holograme (care, bineînţeles, că nu sunt reale), pentru a testa reacţia publicului? Oare n-a fost totul decât un test de inginerie socială? Priviţi mai jos videoclipul de pe TikTok şi judecaţi singuri…

@billyfx We are only 5 days into 2024 and there’s allegedly 8-10 feet aliens roaming Miami mall 😅 Here is some rare and exclusive footage of the creatures spotted in miami courtesy of my extremely lit imagination. Regardless of what happened i am left wondering if the truth is still out there #alien #miamimall #miami #ufo #uap #aliensarereal #nephilim #giants #coverup #mallcreatures #vfx ♬ original sound – Bilawal Sidhu

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock