Adrenocromul, o substanţă misterioasă de origine umană, este folosit de elita Illuminati?


Conform Wikipediei, adrenocromul este un compus chimic cu formula moleculară C9H9NO3, produs prin oxidarea adrenalinei (epinefrină). Mai multe studii efectuate la scară mică în anii 1950 și 1960 au arătat că adrenocromul declanșează reacții psihotice, cum ar fi tulburări de gândire și euforie. Cercetătorii Abram Hoffer și Humphry Osmond au susținut că adrenocromul este o substanță neurotoxică, psihotomimetică, care poate juca un rol în schizofrenie și în alte boli mintale.

Clasificarea adrenocromului în grupul de substanţe psihodelice nu a fost niciodată stabilită din punct de vedere științific, iar cercetările ulterioare în această direcție nu au prea avut loc. Plecând de la menționarea adrenocromului în cartea lui Aldous Huxley „Ușile percepției”, această substanţă a câștigat o anumită popularitate, cel puțin în cultura populară. Cartea lui Hunter S. Thompson „Spaimă şi scârbă în Las Vegas” susține că adrenocromul este obținut din glandele suprarenale ale oamenilor vii, însă această afirmaţie n-a fost dovedită niciodată.

Un documentar apărut în anul 2018 ne vorbeşte despre substanța „misterioasă” adrenocrom, care ar fi folosită ca şi drog de către societatea secretă Illuminati. De ce-ar utiliza Illuminati aşa ceva? Elita globală întotdeauna s-a folosit de fluidele umane pentru scopuri egoiste. De exemplu, contesa Elisabeta Bathory (1560-1614) se îmbăia noaptea în sânge de fecioare pentru a-şi păstra frumuseţea extraordinară. Pe de altă parte, adrenocromul are la bază adrenalina, un hormon secretat în sânge de glanda medulosuprarenală în cazuri de stres. Adremalina are funcția de a pregăti organismul pentru „teamă, fugă și luptă” și are efecte intense asupra circulației sanguine, mușchilor și metabolismului glucidic.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock