Elipton, cea mai mortală armă rusească, precum şi alte super-arme sovietice distrugătoare

  •  
  •  
  •  
  •  

Într-un articol pe care l-am publicat în urmă cu două luni (https://www.lovendal.ro/wp52/nebunul-de-jirinovski-ameninta-ca-lumea-va-fi-distrusa-in-15-minute-cu-o-noua-arma-ruseasca/) spuneam cum politicianul rus Jirinovski, cunoscut în lume pentru ieşirile sale excentrice, ameninţa că Rusia ar putea distruge lumea în maxim 15 minute cu o nouă armă secretă. El declara unui post de televiziune următoarele: „Rusia are mulţi bani, resurse şi noi arme de care nimeni încă nu ştie. Cu aceste arme, orice parte a planetei poate fi distrusă în doar 15 minute. Nu e vorba de vreo explozie, un fel de laser sau de fulger…Nu. Doar o armă liniştită şi tăcută. Şi atunci, toate continentele vor fi aduse la tăcere pentru totdeauna. Şi asta-i tot”.

Armata rusă deţine arma Elipton, cu care ar putea distruge lumea

Dar aceasta nu-i prima ameninţare pe care Jirinovski a făcut-o. Într-un articol din 24 decembrie 1993, publicat de cotidianul „New York Times” şi intitulat „Jirinovski provoacă rumoare în Germania”,  se spune următoarele:

„Naţionalistul rus Vladimir Jirinovski a cauzat supărare în Germania, după ce a ameninţat că va invada Bosnia dacă Turcia va interveni în război. Jirinovski, al cărui partid a primit sprijin masiv din partea armatei în alegerile parlamentare din 12 decembrie, a spus că Armata Rusă deţine arma Elipton cu care ar putea distruge lumea.

Secretos la fel cum a fost şi cu „Elipton” – el n-a dezvăluit altceva decât numele său – declaraţiile lui Jirinovski au continuat să cauzeze rumoare, căci el şi-a petrecut cea de a doua zi în Alpii Austrieci cu un fost membru al elitei naziste militare, Edwin Neuwirth”.

Sursa: Sun Sentinel

Arma care ucide oamenii cu ajutorul sunetului

Pe 3 februarie 1994, „Washington Post” a postat un articol intitulat „O nouă armă ar putea ucide musulmanii cu sunetul – spune Jirinovski”:

Extremistul rus Vladimir Jirinovski a spus astăzi că a dat ordine pentru a se testa o nouă armă ultrasecretă care ar putea ucide soldaţii musulmani din Bosnia. Jirinovski a promis că 18 musulmani vor muri în primul test al armei mortale „Elipton”. El a spus că arma ar ucide prin producerea unui impuls masiv de sunet, impuls la care fiinţele umane nu ar putea rezista. Arma nu ar lăsa nicio urmă pe victimele sale: „Arma nu va lăsa nicio singură urmă, nicio picătură de sânge, nicio clădire distrusă”, a spus Jirinovski reporterilor.

Sursa: Highbeam.com

Criminalul de război Arkan ameninţă că va folosi super-arma Elipton

Un alt articol de pe 15 februarie 1994, semnat de Robert Block şi intitulat „Sârbii ameninţă cu o armă secretă mortală” ne spune următoarele:

Arma secretă a ruşilor se presupune a se chema Elipton. Existenţa ei este confirmată de ultranaţionalistul rus, Vladimir Jirinovski. În timpul vizitei sale recente din Serbia, Jirinovski nu numai că a testat un „Elipton” extrem de mic împotriva unei unităţi musulmane bosniace, omorând 12 soldaţi, dar a şi lăsat o armă Elipton mai mare. El a oferit arma sârbilor, împreună cu rugămintea ca această armă să fie folosită doar în cazuri de extremă urgenţă, ca de exemplu atacurile aeriene ale NATO împotriva sârbilor bosniaci. Ieri, politicianul sârb căruia i s-a încredinţat arma, criminalul de război Zeljko Raznatovic, cunoscut sub numele de Arkan, a ameninţat Occidentul că dacă nu se opresc în a ameninţa sârbii cu bombardamentul, el nu va avea altă soluţie decât să folosească „bestia”.

Arma extrem de dubioasă, depinzând de ziua în care este descrisă, este fie un dispozitiv sonic sau electronic care topeşte neutronii şi protonii cu rezultate fatale. „Lumea nu are idee de puterea reală a acestei arme” a spus Alexei Vidnenkin, deputat al dlui Jirinovski, într-o conferinţă de presă ţinută la Belgrad. „Poate omorî oameni în câteva ore, iar cei care sunt ucişi nu ştiu din ce cauză”.

Sursa: The Independent

Serviciile secrete româneşti se destăinuie

Elipton? Ce naiba reprezintă până la urmă Elipton? Citesc de pe site-ul lui Don Roper, profesor la Universitatea din Colorado:

Surse româneşti au afirmat că arma ‘Elipton’, la care se referă politicianul rus Vladimir Jirinoviski, este un sistem de arme bazat pe interferenţa gravitaţională. Sursa a indicat o legătură între folosirea acestui tip de armament şi cutremurul devastator din Armenia din decembrie 1988, cel care a ucis cel puţin 25.000 de oameni. „Ciocanul”, cum mai este cunoscută arma, poate declanşa cutremure prin variaţia acceleraţiei gravitaţionale în zonele unde se cumulează tensiune în pământ.

Doar ruşii au dezvoltat arma mortală Elipton, cea care distruge viaţa instantaneu

Tot Vladimir Jirinovski declara în 1994 următoarele: „Această armă este mai puternică decât armele nucleare, întrucât consecinţele sale diferite, neexistând niciun antidot. Acolo stă forţa ei. Nu există nicio posibilitate de a lupta împotriva ei. Ea este asemănătoare cu arma sonică. O avem şi pe asta. Atunci când ea este declanşată, sunetul poate pune la pământ o întreagă divizie militară. Şi toţi sunt morţi. Elipton are acelaşi efect: nu există radiaţii, nu există foc, nu există răni. Şi toţi militarii mor. E similară cu arma neutronică, numai că ultima are şi radiaţii, efecte devastatoare. Neutronii pătrund în corpul uman, cauzând distrugere. Cu Elipton, nu există nicio distrugere, dar viaţa este suprimată instantaneu. Întrebaţi-i pe americani sau pe alţii dacă au această armă. Nu, nimeni n-o are. Doar oamenii de ştiinţă ruşi au dezvoltat-o în exclusivitate”.

Jirinovski, păpuşa kaghebistă

Mulţi ar spune că nu putem avea încredere în spusele lui Jirinovski, că omul acesta aberează asemenea lui Corneliu Vadim Tudor. E adevărat că Jirinovski nu e o sursă credibilă, dar poate ieşi fum fără foc? Eu cred că nu. Şi mai cred că Jirinovski, în afară de fanteziile sale obişnuite, s-a mai bazat şi pe lucruri adevărate. A nu se uita că partidul lui Jirinovski, Partidul Liber Democrat, fondat în 1990, a fost un partid-marionetă, creat de PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice) şi de KGB, aşa cum putem afla din memoriile fostului şef al KGB-ului, Vladimir Kryuchkov. Aşadar, un lider ca Jirinovski, care are legături cu KGB-ul, nu am putea spune că nu ar fi un lider bine informat.

Super-armele sovietice distrug submarine şi avioane americane

Dar, o sursă ceva mai credibilă ar putea fi Tom Bearden, locotenent-colonel în rezervă a Armatei Americane. El este preşedintelor companiilor CTEC Inc., MS Nuclear Engineering. De asemenea, membru al Institutului de Tehnologie Georgia şi absolvent al unor cursuri specializate în armament electronic. Aşadar, o autoritate în domeniu. Iată ce ne spune acest domn:

blank
USS Thresher, submarinul atomic american

În ianuarie 1960, liderul sovietic Nikita Hruşciov anunţa că URSS dezvoltă noi arme fantastice. Pe 10 aprilie 1963, una din primele noi super-arme sovietice a fost folosită pentru a distruge submarinul atomic american U.S.S. Thresher. Vezi pe Wikipedia detalii despre scufundarea acestui submarin (deşi nu se recunoaşte că submarinul a fost scufundat de sovietici). În următoarea zi, pe 11 aprilie 1963, aceeaşi super-armă a fost utilizată pentru a produce o explozie gigantică sub ocean, în apropierea canalului Panama, la 150 de kilometri nord de Puerto Rico.

De-a lungul timpului, diferite avioane au fost testate cu aceste arme sovietice. Un caz particular îl constituie pierderea miraculoasă a unui avion american F-111 în conflictul din Vietnam. Ce s-a întâmplat atunci? Toate sistemele electrice ale lui F-111 au intrat în dificultate simultan. Acest lucru s-a datorat forţelor speciale sovietice care au transformat un sistem de radar vietnamez SA-2 într-un sistem electromagnetic, ce presupune folosirea unei raze scalare pentru a produce „unde electromagnetice contrafăcute” prin sistemele electrice şi electronice ale aeronavei.

blankO armadă sovietică de 100 de arme gigantice

La începutul lui mai 1985, întreaga armadă de super-arme electromagnetice sovietice a fost activată, ca o sărbătorire specială al celor 40 de ani de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Activarea acestei armade (circa 100 de arme gigantice) împreună cu 27 de sisteme de alimentare gigantice şi un număr mare de transmisii de control a fost monitorizată de către americani. După un gigantic exerciţiu strategic, care a durat câteva zile, multe din aceste superarme au fost trecute în stare de „stand by”, adică „aşteptare”.

Un avion militar american a fost învăluit de o lumină galbenă înainte de a fi doborât de super-arma sovietică

blankPe 12 decembrie 1985, aceeaşi super-armă sovietică a fost testată împotriva avionului militar de transport Arrow DC-8, care transporta soldaţi americani din Cairo (Egipt) către baza aeriană de baştină (Fort Campbell, Kentucky, SUA), via Cologne (Germania) şi Gander (Canada). La o altitudine de 30 de metri, aeronava militară transportând peste 250 de militari şi personal civil şi-a pierdut brusc din putere şi s-a prăbuşit la pământ. Vezi mai multe detalii pe Wikipedia. Trei martori canadieni la această prăbuşire au fost intervievaţi de televiziunea canadiană CBC, într-o emisiune de ştiri difuzată pe 8 aprilie 1986. Cei trei au declarat că n-au văzut nicio flacără şi niciun fum înainte ca aeronava s se prăbuşească. Totuşi, înainte de prăbuşire avionul a părut a fi învăluit într-un fel de lumină galbenă. Dar această lumină nu reprezintă altceva decât o deschidere scalară în manifestarea continuă de natură electromagnetică, asemănător cu maniera în care F-111  fost doborât în Vietnam. Mai pe scurt, sistemele electrice ale aeronavei au fost afectate de o undă electromagnetică puternică, care au dus la pierderea instantanee a celor două motoare ale avionului.

Super-armele sovieticilor se bazează pe electrogravitaţie

Toate super-armele construite de sovietici se bazează pe „electrogravitaţie”, adică energia electromagnetică poate fi transformată în energie gravitaţională şi viceversa. Acest schimb poate fi localizat în anumite zone şi obiecte. Această transformare a electromagnetismului în gravitaţie nu este posibilă, conform fizicii occidentale care ne este învăţată la şcoli şi universităţi. Ea a fost însă descoperită de Tesla şi părţi din această teorie au mai apărut, uneori, în unele lucrări clasice de fizică.

De mai multe decenii, Uniunea Sovietică a dezvoltat electrogravitaţia, pe care a aplicat-o în crearea de noi arme secrete, cu o incredibilă putere şi capacitate. Imperiul sovietic a susţinut cel mai mare program de înarmare dezvoltat vreodată de vreo naţiune a lumii, în toată istoria noastră, ţinându-l departe de ochii occidentalilor. Arme cu raze de particule, lasere, dispozitive cu energie direcţionată pe radio-frecvenţe etc. – sovieticii n-au avut nicio limită în construirea unor asemenea super-arme. Ele au un efect monstruos şi pot ucide instantaneu întreaga populaţie a lumii, dacă ar fi folosite.

În viitor, voi prezenta alte elemente în lumea înfiorătoare a super-armelor sovietice…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu