Illuminaţii se extind şi în China! O sculptură ce reprezintă un „înger căzut” (unul din simbolurile Illuminati) este expusă într-un loc public în China…


inger cazut ChinaIlluminaţii sunt obsedaţi de simboluri; iar unul din simbolurile la care ei ţin foarte mult este cel al „îngerului căzut”, care, cu siguranţă că aduce aminte de „îngerii căzuţi” din Biblie, de dinainte de potop, îngeri care reprezintă forţele răului, demonii.

În oraşul lor, Dubai, Illuminaţii şi-au instalat acest simbol, aşa cum am discutat recent în cadrul acestui articol (În interiorul unui mall din Dubai apar reprezentate mai multe fiinţe, cu capetele în jos, ce coboară din cer! Un nou simbolism ocult marca Illuminati…). Iată că puterea Illuminaţilor se întinde şi în China (nimic nu mă mai miră), căci şi aici apare într-un loc public acest simbol al îngerului căzut, aşa cum putem afla dintr-o ştire de pe evz.ro:

„Un înger căzut pe Pământ, cu penele smulse din aripi și înconjurat de un sistem de plase făurit pentru a nu lăsa nimic să intre sau să iese. Așa arată sculpura hiper-realistă a unor doi artiști chinezi. Sun Yuan și Peng Yu au decis să facă o sculptură specială, care să pară umană, dar să aibă o parte divină în ea. Iar îngerii erau printre lucrurile pe care aceștia puteau să creeze. După ce au creat instalații din cadavre umane reale, dar și aranjamente din țesuturi umane, au ales poziția și modul în care îngerul va arăta. Iar sculptura pe care o văd zeci de mii de oameni anual surprinde un înger căzut pe Pământ, și cu penele smulse. Acest lucru, potrivit artiștilor, arată o făptură divină căzută, dar lipsă de puteri”.

Nu e nimic întâmplător…

 


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock