Teoria „civilizaţiei separate” a lui Richard Dolan: sursa OZN-urilor din ultimii 100 de ani o constituie un grup secret de oameni care au făcut un salt uriaș în tehnologie


Imagine generata de Microsoft AI

Un cercetător pe nume Richard Dolan are o teorie năucitoare: în urmă cu 100 de ani a avut loc o descoperire în înțelegerea noastră a fizicii și ingineriei. Dolan a găsit de fapt reviste academice din anii 1920 care au apărut mai ales în Germania și care au dispărut atunci când naziștii au venit la putere. Acele articole vorbesc despre descoperiri în fizică care s-ar putea traduce în propulsii de înaltă tehnologie.

Se spune că ar exista un grup secret, din mai multe ţări, care se ocupă de implementarea fizicii și ingineriei pentru a crea tehnologii avansate. Acest grup (care se aseamănă cu „Spectre” din filmele cu James Bond) ar fi o organizație ce lucrează „în umbră” şi la care au aderat personalităţi cu funcții înalte din guverne, armate, servicii de informații, finanțe și industrii private. Ei ar fi creat aşa-zisa „civilizaţie separată” de restul omenirii; de acolo ar proveni toate fenomenele OZN ce au fost observate în ultimul secol.

Trebuie amintit faptul că există zone mari ale acestei planete care sunt practic sub control privat, acolo putându-se face multe lucruri de care nimeni nu va ști. Amintiţi-vă doar că mulți naziști au putut să meargă în Argentina după cel de-al doilea război mondial și să evite pedeapsa pe care o meritau pentru crimele de război; asta arată modul în care funcționa lumea la acea vreme, şi încă se întâmplă la fel.

Acelaşi Dolan a mai spus că flota OZN care a trecut peste Washington DC (în anii 1950), a fost de fapt un avertisment din partea civilizației separatiste. Avertismentul a fost următorul: „Putem merge oriunde în spațiul aerian al SUA și nu puteţi face nimic în privința asta”. Expediția amiralului Byrd în Antarctica a fost o încercare de a distruge o fortăreață a „civilizaţiei separatiste”, însă acolo s-a dat faţă în faţă cu o tehnologie foarte avansată.

Dacă priviți imaginile cu OZN-uri, așa cum au evoluat de-a lungul timpului, vedeți practic dezvoltarea tehnologiei terestre. OZN-urile din primele imagini (anii ’40) arătau mai degrabă ca discuri de metal. Dacă ajungem în anii ’80, ele par deja mai avansate, dar totuși puțin prea mecanice, puțin prea terestre. Dar ajungem în ziua de astăzi și observăm că a existat un progres evident. De ce nu vedem astăzi acele OZN-uri din anii ’40-’50? Dacă sunteţi de acord cu teoria civilizației separatiste, motivul este acela că tehnologia avansează.

Aşadar, conform teoriei lui Dolan, civilizația separatistă nu este o altă rasă care trăiește ascunsă pe această planetă. Sunt oameni, ca şi noi, care au făcut un salt uriaș înainte în tehnologie, fiind finanțati de un fel de grup secret de miliardari. Nu numai că ei au acaparat secretele fizicii și ingineriei pentru a crea o diferență uriașă în progresul tehnologiei, ci îi şi suprimă activ pe alții care ar putea să-i ajungă din urmă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO