Într-o animaţie din 2016, megastar-ul american Kobe Bryan este înfăţişat cum se târăşte dintr-un elicopter prăbuşit! Mai credeţi că a fost doar „accident de elicopter” tragedia din 2020?


Imagine: captura videoclip YouTube

Moartea mega-star-ului american de baschet Kobe Bryant, într-un accident tragic de elicopter, a creat multe emoţii în întreaga lume. Dar, într-un articol de pe Washington Times, aflăm un lucru extrem de interesant. Şi anume faptul că postul de televiziune „Comedy Central” a eliminat un episod din 2016 al sitcom-ului animat „Legends of Chamberlain Heights” care îl înfățișa pe starul Kobe Bryant murind într-un accident de elicopter (!) Profeţie neagră sau ce-a fost asta?

În animaţia respectivă, este reprezentat Kobe Bryant, care încearcă să se târască dintr-un elicopter prăbuşit, înainte să explodeze. Episodul din 2016, intitulat „Sfârșitul zilelor”, a creat rumoare pe rețelele de socializare, după ce Bryant și fiica sa, în vârstă de 13 ani, Gianna Bryant, au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020 în California. Episodul respectiv nu mai este disponibil pe site-ul lui „Comedy Central” sau pe pagina de Facebook a rețelei de televiziune.

Cei de la „Comedy Center” au postat și pe Twitter, rugând şi pe alţii să nu dea share la episodul respectiv, din respect pentru familia lui Bryant. „Din respect pentru Kobe și familia sa, am eliminat clipul și vă rugăm să vă rog să nu-i daţi share”.

Pe YouTube, puteţi vedea videoclipul cu episodul respectiv AICI. Acum, ce vă spun, dragi cititori… Eu nu cred în coincidenţe, aşa că stau şi mă întreb: a fost „asasinat” Kobe Bryant, conform scenariului din animaţie, adică „accident de elicopter”? E posibil. Cine şi de ce a avut acest interes?

Imagine: captura videoclip YouTube
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO