Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Simbolul satanismului (pentagrama inversată) e, de fapt, reprezentarea stelei Sirius?

255

pentagram7Există o opinie conform căreia masonii şi alte societăţi secrete ale Iluminaţilor au drept simbol central steaua Sirius. Este cunoscut faptul ca Eastern Star (Steaua Răsăritului) este chiar numele organizaţiei masonice care permite femeilor să devină iniţiate.

Steaua Răsăritului sau pentagrama inversată, o altă reprezentare pentru Sirius, este simbolul satanismului. Pentagrama înscrisă într-un cerc este folosită de satanişti în diverse ritualuri pentru „a coborî Regatul Satanei în manifestarea terestră”, după cum afirmă un anume scriitor. Pentagrama este simbolizată de capul de ţap cunoscut ca „ţapul lui Mendes” sau „Baphomet”, imaginea societăţii secrete a Cavalerilor Templieri, care în Franţa a fost acuzată de idolatrie şi spulberată după anul 1307. Capul de ţap mai este asociat şi cu sistemul Sirius.

Vechile temple erau proiectate exact pe punctul de la orizont unde apărea Sirius la „răsărit”, iar principalele ritualuri ale Iluminaţilor de astăzi o au ca obiect de adoraţie pe Sirius. O astfel de structură aliniată cu Sirius este Templul lui Isis de la Denderah, în Egipt. Zeiţa Isis este un simbol al lui Sirius în mitologia egipteană. Robert Temple sugerează în The Sirius Mystery că Isis este Sirius, iar „zeiţa-soră” a Iui Isis, Nephthys, o reprezintă pe Sirius B. Se spune că Isis era vizibilă, iar Nephthys invizibilă, aşa cum sunt Sirius A şi Sirius B.

Orgoni Crystal