Jenant, scârbos, degradant! Demascarea satanismului unei formaţii hard-rock (The Pretty Reckless) şi a vocalistei trupei, dedicată trup şi suflet diavolului!

  •  
  •  
  •  
  •  

Taylor Momsen 6„Revolver” este o revistă bilunară pe teme de heavy-metal şi hard-rock care apare în Statele Unite din anul 2000. Nu de puţine ori, formaţiile de hard-rock şi heavy-metal au fost acuzate că muzica şi versurile lor au accente profund sataniste, acuzaţii care nu sunt chiar nefondate!

Să vedem de exemplu, ultimul număr al revistei, februarie 2014, în care apare vocalista Taylor Momsen (în vârstă de 31 de ani) de la formaţia de hard rock „The Pretty Reckless”. În alcătuirea acestui articol m-am folosit de fotografiile din această revistă, pe care le-am preluat de pe un blog ceh al fanilor lui Taylor Momsen, iheart-taylormomsen.blog.cz. Dacă nici acestea nu reprezintă exemple de satanism, atunci, cine nu vede să-şi ia ochelari! Şi, precum observaţi, această artistă şi formaţia ei, are fani în întreaga lume, precum şi pagini web dedicate, precum acest mic blog ceh. Vă daţi seama cum este tineretul manipulat de aceste formaţii care îşi dedică sufletul integral satanismului!?

Acum, să privim împreună câteva din pozele lui Taylor Momsen şi să vedem ce mesaje satanice transmite ea. Priviţi mai jos următoarea „capodoperă”: Taylor Momsen pe coperta revistei „Revolver”, februarie 2014. Domnişoara ţine în mâna sa dreaptă un lanţ pe care sunt agăţate mai multe cranii…

Taylor Momsen 1

În fotografia următoare, Taylor stă cu mâinile întinse (de parcă ar fi crucificată) pe care este desenată o pentagramă, cel mai puternic simbol satanic:

Taylor Momsen 2

Aceeaşi Taylor stă cu genunchii pe acelaşi simbol satanic, pentagrama, iar în mână ţine o lumânare. Ca şi cum ar vrea să ne transmită faptul că ea se închină cu totul Satanei! Şi îşi invită fanii să facă la fel…

Taylor Momsen 3

Pe o altă copertă, domnişoara rockeriţă ţine în mână un craniu uman!

Taylor Momsen 4

Iar în altă poză, Taylor îşi bagă în gură unul din coarnele ce aparţine de craniul unei creaturi care seamănă cu Baphomet, o altă manifestare demonică!

Taylor Momsen 5

Cum se numeşte ultimul album al formaţiei „The Pretty Reckless„? „Going To Hell”, adică „Drumul spre iad”. Scârbos, degradant… Şi când citesc pe Wikipedia că această formaţie a susţinut zeci de concerte în întreaga lume, la fiecare concert participând mii de fani, stau şi mă gândesc: cum de naiba omul s-a degradat atât de mult ca fiinţă?

 

 

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner