A fost sau nu omul pe Lună? Un videoclip, filmat înainte de moartea astronautului Neil Armstrong, aruncă mai multă lumină cu privire la controversata aselenizare din 1969


Un videoclip, filmat în 2010, înainte de moartea fostului astronaut NASA, Neil Armstrong, îl arată pe Armstrong confruntat cu un bărbat pe nume Bart Sibrel, care pretindea că este de la „ABC Digital” şi vrea să vorbească despre presupusa sa aselenizare din 20 iulie 1969.

După ce Sibrel îi strânge mâna lui Armstrong, el îi spune: „Vreau să-ți dau ocazia să juri pe Biblie că ai fost pe Lună”, în timp ce Armstrong încerca să spună ceva. „Vei pune mâna stângă pe Biblie și vei jura lui Dumnezeu că ai fost pe Lună?” Armstrong a încercat apoi să se îndepărteze pentru a evita să jure pe Biblie.

„Așadar, de ce nu pui pur și simplu capăt discuției, punând mâna pe Biblie și juri lui Dumnezeu că ai fost pe Lună?” insistă Sibrel. Armstrong a răspuns apoi: „Dl. Sibrel, știi probabil că este o Biblie falsă”, încercând din nou să se eschiveze punând mâna pe Biblie.

Sibrel i-a oferit lui Armstrong 5.000 de dolari numerar, pe care, din nou, Armstrong l-a refuzat, fără a pune mâna pe Biblie. „Dl. Sibrel s-a făcut de rahat în fața lumii”, a spus Armstrong, „nu merită răspunsuri”.

Într-un videoclip YouTube din 2018, Buzz Aldrin (inginer şi astronaut american, al doilea om care ar fi ajuns pe Lună în 1969) a răspuns la întrebarea unei fetiţe („De ce oamenii n-au mai ajuns pe Lună de atât de mult timp?”) următoarele: „Asta nu e o întrebare al unui copil de 8 ani. Asta e întrebarea mea; vreau să ştiu, dar cred că ştiu. Şi asta pentru că noi n-am ajuns acolo şi asta s-a întâmplat. Nu s-a întâmplat şi ar fi frumos să ştim de ce nu s-a întâmplat. În viitor, dacă vrem să continuăm să facem ceva, trebuie să ştim de ce s-a oprit ceva în trecut pentru a merge mai departe. Banii sunt un lucru bun. Dacă doreşti să cumperi lucruri noi, să construieşti rachete şi să faci aceleaşi lucruri, toate acestea costă bani…” (citiţi mai multe în acest articol: Gata, farsa s-a terminat! Astronautul Buzz Aldrin, „al doilea om ajuns pe Lună” recunoaşte, fără să vrea, că aşa-zisa aselenizare umană din 1969 nu s-a realizat niciodată).

Urmăriţi pe Facebook acest videoclip: https://fb.watch/dC092c9Big/

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO