Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Secrete New Age dezvăluite: Soarele nostru are drept companioni „Steaua albastră” (adică Sirius), dar şi steaua Arcturus!


soare companionUn profet New Age, pe nume Gordon Michael Scallion, ne povesteşte experienţa sa cu un spirit din altă lume, cu care a purtat dialogul incredibil de mai jos:

Întrebare (Scallion): Explică-mi te rog viziunea aceasta care se repetă încă din 1979. În viziune mi se arată sistemul nostru solar, adică Soarele şi celelalte planete, care se rotesc în jurul unui alt soare – de culoare portocalie. În timp ce observăm această mişcare, o stea albastră de mici dimensiuni a apărut din spatele soarelui nostru.

Răspuns: Aceasta se va întâmpla. Sistemul solar va deveni binar.

Întrebare: Cum se va întâmpla?

Răspuns: Toate sferele (planete şi stele) au un ciclu. Pentru unele – este relativ scurt, în acest caz 365 de zile. Pentru altele, ciclul este lung şi se măsoară în mii şi milioane de ani. Soarele are şi el un ciclu cu alte sfere. Pe măsură ce se deplasează pe cerul cunoscut sau necunoscut, el intră sub influenţa altor sori, şi ei aflaţi în călătorie. Ceea ce ţi s-a arătat în legătură cu Steaua Albastră a fost această stea care intră în sistemul solar transformându-l într-un sistem binar, pentru o anumită perioadă.

Întrebare: Va rămâne Steaua Albastră după această perioadă?

Răspuns: Ea va dispare în spatele Soarelui, datorită ciclului său. Apoi va fi vizibilă timp de 1.800 de ani, după care va începe un nou ciclu.

Întrebare: Cum va arăta Steaua Albastră ziua şi seara?

Răspuns: Pe timpul zilei va fi ca o lumină argintie de o sută de ori mai strălucitoare decât oricare altă stea a dimineţii, ceea ce va duce la crearea unei noi scale de magnitudine. În astronomie, termenul „magnitudine” se referă la strălucire. Seara va fi ca o a doua Lună.

Întrebare: Explică te rog acea parte a viziunii mele unde apare sistemul nostru solar care se roteşte în jurul soarelui portocaliu.

Răspuns: După cum Luna e menţinută pe orbita de legătură şi cu Pământul şi cu Soarele, tot aşa Soarele vostru este menţinut pe orbită de tovarăşul său, celălalt soare.

Întrebare: Este Steaua Albastră tovarăşa Soarelui nostru?

Răspuns: Nu, Steaua Albastră este tovarăşa lui Sirius Beta.

Întrebare: Dacă nu e vorba de Steaua Albastră, atunci care este steaua tovarăşă?

Răspuns: Arcturus.

Întrebare: Cum este posibil? Arcturus este oare atât de departe în comparaţie cu distanţa dintre Pământ şi Soarele nostru.

Răspuns: Distanţa este doar un aspect al problemei. Cel mai important element este alinierea sferelor. Iată: Soarele vostru guvernează tot sistemul său, inclusiv Pământul vostru. Ceea ce se întâmplă cu el, de pildă petele solare, deplasările magnetice şi rotaţia sa afectează toate formele de viaţă şi toate sferele din acest sistem. Aurora boreală este un astfel de efect vizibil care disturbă de multe ori sistemele electrice, sateliţii dar şi animalele şi oamenii. Aceste lucruri se produc pe suprafaţa Soarelui care se află la milioane de kilometri depărtare, însă afectează şi Pământul. După cum Pământul este afectat de acest Soare, tot aşa Soarele este afectat de alţi sori.


Lasă un comentariu