Enigma extratereştrilor şi a OZN-urilor: demonul, Antihristul şi “carele celeste”

410

Pastorul, cercetătorul şi autorul Tom Horn spune că a venit la chemarea lui în calitate de preot de la o vârstă fragedă şi a servit ca pastor aproape 25 de ani. Interesul său în demonologie a început în această perioadă din motive personale, după ce sora sa a fost răpită de extratereştri. În cartea sa, “Porţile interzise” (2010), Tom Horn ne expune viziunea sa asupra demonilor, extratereştrilor şi OZN-urilor.

“Există inteligenţe ascunse sau nevăzute peste tot în jurul nostru”, a spus Horn. “Şi, uneori, din motive pe care nu suntem capabili să le înţelegem, această realitate încearcă să pătrundă dintr-o altă dimensiune pentru a ne atinge sau a interacţiona cu noi. Este ceva care se intersectează cu umanitatea noastră pe foarte multe niveluri diferite, inclusiv pe cel spiritual”.

Ce este cu adevărat demonul?

Mai departe, Horn defineşte cuvântul «demon», descriind mai multe teorii diferite:
– ca spirite ale unei rase pre-adamice;
– ca fiinţe din altă lume, extratereştri;
– ca descendenţi ai îngerilor şi femeilor;
– ca spirite ale persoanelor malefice decedate;
– ca îngeri căzuţi.

Ultima teorie este una dintre cele mai populare teorii în creştinismul clasic. Dar Horn, în cartea sa mai sus descrisă, descrie teoria numărul şase, care este reprezentată de câteva din cele 5 teorii mai sus.

Guvernul este susţinut de către Satana

Oricum ar defini cineva demonii este cert că ei exercită o mare influenţă asupra guvernelor lumii. “Când vedeţi maşinaţiunile, a spus Horn, care se întâmplă uneori, să zicem, în Washington DC şi nu puteţi să vă daţi seama din ce colţ al lumii provin aceşti tipi, de ce nu ne reprezintă mai bine, indiferent, ar putea fi faptul că şoaptele din urechea lor reprezintă această influenţă răuvoitoare din cosmos.”

Satana conduce această lume

Horn justifică această credinţă referindu-se la Noul Testament. “Biblia, spune el, în mai multe locuri se referă la Satana ca fiind «Dumnezeul acestei lumi». De fapt, dacă observaţi când a venit Iisus, Satana l-a dus pe un munte înalt să îi arate toate împărăţiile Pământului. Şi spune, «Dacă faci o plecăciune şi te închini mie, îţi voi da toate acestea.» Şi Iisus nu contestă faptul că stă în puterea lui Satana să facă acest lucru posibil. Suntem încă într-o situaţie în care Diavolul este dumnezeul acestei lumi.”

Guvernul care nu serveşte oamenii este un guvern luciferic

“Şi aşa este că de la stăpânirea aceea”, a continuat Horn, influenţa lui încearcă să ajungă în mintea politicienilor şi a guvernului, pentru că odată ce ajunge un guvern să devină egoist, pentru a nu mai servi nevoile oamenilor, atunci el devine luciferic, el ajunge ca Lucifer, care s-a ridicat, zicând: «Eu voi fi ca Dumnezeu şi voi face toate aceste lucruri»”. Dar Horn consideră că aceste rele multiple pot fi încă depăşite prin rugăciunile arzătoare ale «războinicilor rugăciunilor.». “Rugăciunile fierbinţi către cei drepţi, a spus el, ar fi berbecii ce ar putea răzbate opresiunea demonică”.

Demonii manipulează energia şi materia, creând fenomenul OZN

În continuare, Horn încearcă să explice originea demonilor. “Fără nicio îndoială demonii, în sensul biblic, ar putea produce fenomenele OZN, fenomenele de răpiri extraterestre. Pe care le fac din motive proprii. În teologie, există un termen numit «metamorfoză», în cazul în care spiritele pot căpăta o formă. Ei ar putea deplasa lucruri în jurul lor, cum ar fi activitatea strigoilor. Ei bine, singura modalitate prin care ar putea face acest lucru este doar în cazul în care ar avea o capacitate pentru manipularea energiei, manipularea materiei. Şi faptul că sunt adevărate, poate că demonii produc fenomenul cunoscut în această instanţă ca obiecte zburătoare neidentificate, făcând asta prin manipularea energiei. Este o întreagă listă de ce ar putea face acest lucru, inclusiv pentru a înşela omenirea.”

Oamenilor li se bagă în cap ideea că am fost creaţi de extratereştri, pentru a distruge credinţa creştină

Horn încearcă apoi să afle care este scopul pentru care demonii fac acest lucru: “Unul dintre scopurile evidente ar fi să confunde domeniul originilor omului şi să îndepărteze credincioşii creştini şi alţi credincioşi de la credinţa lor în Dumnezeu ca şi creator.” Cum mai exact? “Dacă oamenii cred că OZN-auţii sunt extratereştri avansaţi gonind în nave spaţiale şi că aceste creaturi poate chiar au vizitat Pământul în Antichitate, teoria astronautului antic, potrivit căreia aceste creaturi au peticit ADN-ului humanoid, al maimuţelor sau al orice altceva, aducându-le la starea noastră actuală şi au creat homo sapiens, atunci toate acestea ar distruge porţiuni ale doctrinei iudeo-creştine în ceea ce priveşte vârsta Pământului şi creaţia biblică. Cu alte cuvinte, oamenii ar fi determinaţi să creadă că nu suntem nimic mai mult decât un program de zoologie al extratereştrilor. Aşa că acesta este unul dintre domeniile în care acest lucru ar putea fi o problemă.”

Antihristul va înşela lumea

Horn ne povesteşte în continuare cum va fi înşealtă lumea de către Antihrist. Se spune în Noul Testament că apariţia Antihristului va fi însoţită de „viziuni infricoşătoare şi semne mari din cer”. În cartea celor Doi Tesaloniceni, se afirmă că, atunci când Antihristul va fi dezvăluit, el va fi însoţit de «minuni mincinoase.» Ce sunt aceste minuni mincinoase? Unii oameni cred că acestea ar putea fi ca o armadă OZN, care ar putea fi folosite pentru a introduce Antihristul. Nu ar reacţiona lumea oare la sosirea bruscă a unui “om înţelept intergalactic” cu o armadă de nave cu o veneraţie paralizantă şi cu mirare? Deci, poate că această înşelăciune ar putea fi o parte a modului folosit de lumea demonică pentru a paraliza umanitatea, pentru a opri toate structurile sociale pe care le ştim.

“Omul înţelept intergalactic”, adică Antihristul, ar putea păşi dintr-o dată înainte, în conformitate cu cele afirmate de Horn, şi să declare că el însuşi are toate răspunsurile la nevoile umanităţii. Între timp, lumea ar fi în genunchi, revenindu-şi după şocul haosului economic şi agitaţia până în centrul Pământului. Starea de colaps i-ar determina pe oameni să fie mai de calzi în a-l percepe pe Antihrist ca pe un “Mesia” autentic, ceea ce ar fi un element esenţial dintr-o mare înşelătorie.

Nu toate OZN-urile sunt înşelătorii ale demonilor… ele pot fi chiar “divine”

Horn recunoaşte că este de acord cu un alt savant creştin al profeţiei şi OZN-urilor, Gary Stearman, prezentator al programului de televiziune prin satelit «Profeţia în ştiri», care crede că Dumnezeu utilizează ceea ce am numi OZN ca un fel de vehicul de transport celest.

“Îmi place asta”, a spus Horn, şi este, probabil, valabil. Deoarece Biblia discută despre lucruri cum ar fi acela că Dumnezeu pluteşte pe un nor şi îngerii săi folosesc carele, cum este şi în povestea din Vechiul Testament a lui Elisei şi a servitorului său. De fapt, termenul de «car» în ebraica din Vechiul Testament este «merkavim” şi înseamnă vehicul de zbor. Care uneori este vizibil ochilor noştri şi alteori nu. Chiar şi Domnul însuşi este transportat cu merkavim.”