Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ciudatul caz al lui Christopher Evans – dovada că morţii pot telefona şi din lumea umbrelor!


La prima vedere, ideea că spiritele pot şi uneori chiar fac apeluri telefonice pare să fie într-adevăr cel mai aiurit lucru pe care e probabil să-l auziţi vreodată. Cu toate acestea, doar dacă nu cumva un număr îngrozitor de mare de persoane ne spun minciuni, sau dacă ele însele nu sunt victimele unor farse extraordinare, această stranie posibilitate ar trebui să fie luată în serios.

Un exemplu al unui spirit care îşi demonstra supravieţuirea prin intermediul unui telefon a fost ciudatul caz al lui Christopher Evans. În octombrie 1987, Evans a fost ucis instantaneu când un avion cu reacţie fără pilot s-a prăbuşit peste hotelul „Ramada Inn“ din Indianapolis, statul Indiana, în care lucra ca recepţioner. Locuitorii din întregul oraş au luat rapid cunoştinţă de catastrofă, atât datorită zgomotului prăbuşirii cât şi al vălătucilor groşi de fum care s-au înălţat spre cer.

Când părinţii lui Evans au auzit la postul de radio local ştirea-fulger care anunţa că hotelul „Ramada Inn“ fusese cel lovit, s-au temut în mod firesc pentru securitatea fiului lor. Aproape imediat temerile le-au fost alungate când a sunat telefonul şi ei au auzit la celălalt capăt al firului binecunoscutul glas al lui Christopher spunându-le să nu se îngrijoreze. Dar când fiul lor nu s-a înapoiat acasă, îngrijorarea soţilor Evans a crescut din nou şi, bineînţeles, când au ajuns la hotel – devenit acum scena unui dezastru-total – au găsit cadavrul lui Cristopher întins afară şi acoperit cu un cearşaf alb. Fusese descoperit zdrobit şi ars, aproape de nerecunoscut, şi salvatorii confirmau că în mod aproape cert fusesee ucis instantaneu, fiind îngropat sub sfărâmăturile în flăcări chiar în clipa impactului avionului.

Nu exista nici o posibilitate practică prin care Cristopher Evans să fi putut telefona şi transmite mesajul auzit atât de clar de părinţii lui. Oare se simţea bine? Poate, dar nu în trupul său pământesc…


Lasă un comentariu