Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Dr. Neruda ne dezvăluia în 1998 care este planul diabolic al Anunnakilor pentru a ţine omenirea prizonieră în închisoarea numită Terra


Dr. Neruda este un „psychic” american (adică o persoană care deţine puteri extrasenzoriale) ce pretinde că face „channeling” (comunicări telepatice) cu o specie extraterestră avansată, care i-a furnizat nişte informaţii inedite despre trecutul omenirii. El a oferit un interviu în anul 1998 unui cercetător în domeniul paranormalului, iar informaţiile oferite sunt mai mult decât şocante. Iată câteva din ele:

* La început, Pământul era acoperit doar de ape. El a fost locuit de la începuturi de atlanţi, prima civilizaţie avansată. La un moment dat, pe Terra au venit fiinţele Anunnaki care au cerut acordul atlanţilor pentru a explora aurul de pe planeta noastră. Ei aveau nevoie de aur, pentru a fi necesar supravieţuirii lor.

* Anunnaki nu era o specie fizică de extratereştri, ci erau fiinţe eterice, interdimensionale. Atlanţii au fost de acord să le acorde lui Anunnaki dreptul de a explora aurul de pe Terra, pentru că nu vedeau niciun rău în a ajuta această rasă.

* Însă, Anunnaki nu puteau exploata aurul din mine, pentru că acest lucru necesita un corp fizic, iar corpul lor era unul eteric. De aceea, ei au creat prin inginerie genetică un fel de roboţi, nişte oameni primitivi, care au fost înaintaşii noştri.

* La un moment dat, Anunnaki nu s-au mai înţeles cu atlanţii pentru exploatarea aurului de pe Terra, aşa că au început să conspire cu extratereştrii de pe Sirius (siriusieni) şi cu o altă rasă extraterestră (Şerpii) pentru a-i detrona pe atlanţi de pe Pământ, care la vremea aceea erau foarte numeroşi şi puternici.

* Atlanţii aveau puteri foarte mari, ca de exemplu, puteau trăi în suflet după ce trupul lor murea. Aşa că Anunnaki au creat un plan, prin folosirea mai multor dimensiuni, prin care atlanţii, după ce mureau, să nu mai trăiască pentru totdeauna în suflet, ci să fie reîncarnaţi în alte trupuri. Astfel, prin reîncarnare, Anunnaki i-au ţinut prizonieri în suflete pe vechii atlanţi şi pe oameni, astfel încât aceştia să-şi petreacă veşnicia pe Pământ şi să nu evolueze în alte dimensiuni superioare.

* Cum e posibil aşa ceva? Universul e creat din dimensiuni care sunt rezultatul ecuaţiilor matematice. E creat din matematică. Unele fiinţe avansate înţeleg cum să aplice ecuaţiile matematice, să organizeze şi să planifice spaţiul şi timpul. Totul este creat; lumea această este creată, nu este reală. Totul este o realitate programată. Odată ce poţi programa o realitate spaţio-temporală pentru o specie ca umanitatea, poţi programa şi la nivelul individual al fiinţei.


Lasă un comentariu