Sub Biblioteca Vaticanului au fost descoperite mai multe cranii extraterestre în 1998? Ce mare secret ascunde Vaticanul de 2 milenii cu privire la extratereştri?


De-a lungul timpului, încă de la crearea Bisericii Catolice, Vaticanul a negat existența extratereștrilor. Dar, recent, chiar oamenii de știință de la Vatican au sugerat probabilitatea existenței vieții extraterestre. Această schimbare dramatică a atitudinii Vaticanului necesită o explicație. Ce a descoperit Biserica Catolică sau ce știe mai exact Biserica de și-a schimbat o opinie veche de 2.000 de ani? Răspunsul s-ar putea afla în Arhiva Secretă a Vaticanului.

Acolo se află zeci de mii de volume, care sunt ţinute ascunse de peste 1.000 de ani. Iar aici s-ar afla, conform conspiraţioniştilor, toate rapoartele privind apariţiile ozenistice de-a lungul timpului.

În 1977, preşedintele american Jimmy Carter este singurul preşedinte care a susţinut public că a văzut un OZN. Carter a intenţionat ca guvernul SUA să publice toate informaţiile pe care le deţine cu privire la existenţa extratereştrilor; el a cerut Bibliotecii Congresului să studieze toate sursele cu privire la inteligenţa extraterestră. Când americanii au cerut Vaticanului să-şi deschidă arhivele ce conţin informaţii despre viaţa extraterestră, Vaticanul a refuzat de două ori. Dar secretele aflate în Arhiva sa nu pot sta îngropate pentru totdeauna. Acum, noi dovezi arată că Vaticanul ar putea ascunde de public chiar extratereştri.

În 1998, s-au făcut excavaţii chiar sub Biblioteca Vaticanului. Iar unul dintre muncitori a descoperit în timpul excavaţiilor nişte cranii ciudate. Erau nişte cranii alungite, ce se asemănau cu craniile unor extratereştri gri, după cum spun legendele ufologice. Orbitele gigantice ale ochilor, nasul şi gura – relativ mici, craniul asemănător unui dom – aceste cranii semănau cu cele pe care numeroşi martori le-ar fi văzut în timpul „întâlnirilor de gradul III”. Aceste cranii extraterestre se aflau sub Vatican. Dacă craniile ar fi putut vorbi, ce poveşti ar fi putut spune?

După descoperirea craniilor, papa Ioan Paul al II-lea a ordonat închiderea accesului la situl arheologic. Ar putea ca aceste cranii să fi fost rămăşiţele extratereştrilor care au trăit odată în Vatican? O călugăriţă catolică, sora Judy Mebosa, a spus referindu-se la această descoperire: „Orice ar reprezenta aceste rămăşiţe, există un motiv pentru care părinţii Bisericii i-a îngropat acolo, pentru a fi uitaţi”.

Toate aceste lucruri înseamnă că Vaticanul are cunoştinţe despre prezenţa extratereştrilor pe Terra…

Sursa: traducere şi adaptare proprie din documentarul „Unsealed Alien Files”

Foto: prelucrare proprie

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock