Un inginer american a văzut un „portal spaţial” întunecat în apropierea casei sale. Dă greş Matrix-ul în care trăim?


Imagine: NUFORC

Pe site-ul NUFORC (care conţine o bază de date cu evenimente ozenistice), iese în evidenţă o postare a unui utilizator pe nume Peter Davenport. Acesta este inginer, lucrând în industria aviației. El povesteşte că într-o zi, în timp ce se afla afară, a văzut într-un colț al curții sale ceea ce el a descris ca fiind o „gaură” foarte întunecată, pe care a descris-o ca un posibil „portal spațial”, aceasta închizându-se foarte repede, nemaiavând timp s-o fotografieze.

Iată ce spune el:

„O deschidere (gaură, portal) în țesătura spațiului. În seara zilei de 15 iulie 2019, când se apropia amurgul, am observat în curtea mea ceea ce pot descrie ca fiind o „gaură” în țesătura spațiului.

A fost un eveniment rapid, dar suficient de lung pentru mine ca să observ și să înregistrez mental evenimentul. A doua zi dimineață am făcut o fotografie în zonă, pe care am editat-o pentru a surprinde ceea ce am văzut”.

Să fie oare un portal în spaţiu sau poate, din nou, o anomalie a Matrix-ului (software-ului) în care e posibil ca noi să trăim?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO