Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un inginer american a văzut un “portal spaţial” întunecat în apropierea casei sale. Dă greş Matrix-ul în care trăim?

2297
blank
Imagine: NUFORC

Pe site-ul NUFORC (care conţine o bază de date cu evenimente ozenistice), iese în evidenţă o postare a unui utilizator pe nume Peter Davenport. Acesta este inginer, lucrând în industria aviației. El povesteşte că într-o zi, în timp ce se afla afară, a văzut într-un colț al curții sale ceea ce el a descris ca fiind o “gaură” foarte întunecată, pe care a descris-o ca un posibil “portal spațial”, aceasta închizându-se foarte repede, nemaiavând timp s-o fotografieze.

Iată ce spune el:

“O deschidere (gaură, portal) în țesătura spațiului. În seara zilei de 15 iulie 2019, când se apropia amurgul, am observat în curtea mea ceea ce pot descrie ca fiind o „gaură” în țesătura spațiului.

A fost un eveniment rapid, dar suficient de lung pentru mine ca să observ și să înregistrez mental evenimentul. A doua zi dimineață am făcut o fotografie în zonă, pe care am editat-o pentru a surprinde ceea ce am văzut”.

Să fie oare un portal în spaţiu sau poate, din nou, o anomalie a Matrix-ului (software-ului) în care e posibil ca noi să trăim?

Orgoni Crystal