Dezvăluirile unui călugăr budist: pe Terra există extratereștri minunați care se ascund printre oameni şi care vor să înveţe religiile noastre


Am descoperit niște informații foarte interesante cu privire la fenomenele extraterestre. Este vorba de un călugăr budist practicant, care și-a deschis multe abilități supranaturale. Într-un articol de pe site-ul qi-gong.me, el vorbește despre multe lucruri fascinante și atinge, de asemenea, şi fenomenul extraterestru.

Iată fragmentul în care explică punctul său de vedere cu privire la fenomenul extraterestru (articolul original este în limba chineză, astfel încât traducerea cu Google Translate este departe de a fi perfectă):

* În ziua în care aveam de gând să plec din Danjiangkou, am întâlnit un bărbat și o femeie pe drum, care erau tineri şi foarte frumoși. Dar mi-am dat seama că ei nu sunt oameni, deşi aveau trupuri umane.

* Cei doi extratereștrii au descoperit că mi-am dat seama cine sunt ei, și au devenit deodată foarte speriați. Ei au venit la mine și mi-au cerut să nu spun la nimeni cine sunt ei. Le-am răspuns că nu-i treaba mea. Ei au rămas fericiți și plini de mulțumire.

* Totuşi, ei au vrut să fie discipolii mei. I-am acceptat, pentru că sunt singur şi nu e rău să am nişte tovăraşi.

* Extratereștrii sunt ca nişte animale. Nu au glandă pineală și nici nu au o natură prea bună.

* Am vorbit cu ei şi, potrivit dumnealor, în afara Pământului există multe civilizații extraterestre. Unele civilizații au o istorie foarte lungă. De exemplu, cea mai veche civilizaţie extraterestră are o vechime de peste trei miliarde de ani. Nivelul de știință și tehnologie al unor civilizații extraterestre a depășit cu mult pe cel al ființelor umane. Cu toate acestea, ei nu mai pot progresa. Cel mai important aspect este acela că, indiferent cât de avansată este tehnologia lor, durata lor de viață este limitată şi că vor muri indiferent de tehnologia folosită.

* În societatea unor civilizaţii extraterestre, există doar tehnologie, fără nicio cultură. Extratereștrii care au dat peste Pământ, au descoperit că credința oamenilor în Dumnezeu este una corectă și mult peste știința și tehnologia lor.

* Unii se întreabă: ce fac extratereştrii pe Pământ? Care este intenția lor? Ei râvnesc cultura de pe Terra şi doresc să învețe credința oamenilor în Dumnezeu. În lumea de astăzi, există extratereștri minunați care se ascund în societatea umană. Ei provin din diferite civilizații extraterestre.

* Extratereştrii în mod intenționat au oferit o parte din tehnologia lor oamenilor. În zilele noastre, așa-numitele tehnologii înalte, cum ar fi bombele nucleare, computerele etc., 99% din ele sunt de origine extraterestră.

* Problema este că, deși extartereştri fac tot ce pot pentru a crede în divinitate, ei sunt încă animale, iar Dumnezeu nu îi va desăvârși. Pe planetele lor, extratereştrii au construit biserici de mari dimensiuni, temple și statui ale diverselor divinităţi, în stilul în stilul celor de pe Terra, dar degeaba, Divinitatea i-a ignorat. Extratereştrii au ajuns pe Terra în număr atât de mare, pretinzând că sunt oameni, pentru că încearcă să învețe modul în care sunt oamenii cu privire la Divinitate. Nu este ironic faptul că extratereștrii, foarte dezvoltați tehnologic, luptă pentru a crede în Dumnezeu, iar oamenii de pe Pământ, care cred în Dumnezeu, consideră tehnologiile extraterestre ca pe o credință?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock