Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Mesajul halucinant primit de un martor: „Suntem prieteni şi venim de pe planeta Venus. Nu te teme… Avem o misiune de pace şi dorim binele pământenilor”


Iată o poveste ufologică extrem de interesantă. Eroul nostru se numeşte Luis Muzio Ambrozio. El locuia cu familia sa în districtul Sagrada Familia, într-o casă destul de modestă, nu departe de centrul oraşului Minas Gerais. Fusese o zi îngrozitor de caldă, în iunie 1964.

Muzio se lungi în pat pentru a se mai odihni puţin. Trecură câteva minute, când văzu dintr-odată o lumină galbenă-portocalie care lumină încăperea. Simţi cum acea lumină pune stăpânire pe el. Auzi apoi o voce pe care, cum avea să declare mai târziu, n-o s-o uite niciodată: „Suntem prieteni şi ne aflăm în nava noastră, pe acoperişul casei tale”.

Strania voce îl sperie atât de tare încât rămase încremenit. O ciudată răceală îi pătrunse în corp, o forţă necunoscută îl paraliză pentru câteva minute. Afară se puteau auzi strigătele unor copii. Cu o mare greutate reuşi să se ridice şi să iasă în stradă. Văzu o ceată de băieţi făcând zarvă mare şi apoi luând-o la goană. Fugi după unul din băieţi care, tremurând de frică, îi arătă că deasupra casei lui plutea un obiect ciudat, radiind nişte lumini colorate. Obiectul se ridică şi apoi cu o viteză incredibilă dispăru. Vecinii, alertaţi de gălăgie, au ieşit pe la ferestre şi au fost astfel martorii inexplicabilului fenomen.

După 3 ani, au mai urmat câteva episoade în care Muzio a avut întâlniri cu mai multe OZN-uri misterioase, chiar dacă s-a mutat în altă parte. Se părea că OZN-urile îl urmăresc oriunde!

Într-o zi, în timp ce se află în maşină noaptea, lângă şosea, Muzio văzu un OZN. Ajuns la o distanţă de 50 de metri de obiect, Muzio aprinse farurile maşinii. Obiectul deveni şi el luminos. Ieşi din lumină şi se apropie de obiect: după câteva secunde, o lumină verde, puternică îl lovi în piept. Era o lumină rece, magnetică, asemănătoare neonului, dar mult mai intensă şi mai luminoasă. Stăpânit de strania lumină, auzi din nou vocea. De această dată, mesajul transmis era acesta: „Suntem prieteni şi venim de pe planeta Venus. Nu te teme… Avem o misiune de pace şi dorim binele pământenilor. Fii calm, fii calm…”


Lasă un comentariu