O vacă a fost răpită de un OZN!

1.368 vizualizari

vaca rapita OZNPe 8 octombrie 2009, un cuplu călătorea de-a lungul unui râu, în zona de nord a regiunii Rosario (Argentina), când au văzut cum o vacă este răpită de o farfurie zburătoare. Mai târziu, atât vaca, cât şi OZN-ul ar fi dispărut, susţin cei doi.

Posibilitatea ca o vacă să poată zbura pare imposibilă, dar, Sergio şi Laura, cei doi de care vorbeam mai sus, susţin că vaca nu zbura singură, ci era „captată” de o undă invizibilă de un OZN.

Cuplul a povestit întreaga istorisire jurnalistului Guillermo Brasca, care a prezentat ştirea pe canalul argentian de televiziune Channel 3. Pentru a-şi susţine afirmaţia, cei doi au prezentat câteva fotografii, care nu sunt prea clare, dar din care s-ar putea distinge un OZN şi o vacă care ar zbura.

„Ne uitam la insulă, şi, deodată, am fost surprinşi să vedem o chestie ciudată, mare şi albă care zbura. Am făcut un zoom cu aparatul foto, şi am observat că era o vacă care zbura, iar deasupra ei, ceva ce semăna cu un OZN, suspendat în aer”. Femeia mai adaugă faptul că „nu era un elicopter sau un avion. Se pare că vaca fusese captată de un OZN. Apoi, ambii au dispărut. Eu asta cred că a fost. Pentru mine a fost un OZN, pe care l-am experimentat”.