Un umanoid zburător a fost surprins în Noua Zeelandă… Ce sunt aceste creaturi!?


Jeff Lyons de pe canalul propriu de YouTube (videoclipul poate fi vizionat AICI) a surprins într-o filmare video un obiect ciudat pe cer. Ce-ar putea fi el? Ceva extraordinar, ca de exemplu un umanoid care ataşat pe el un dispozitiv potrivit pentru a zbura pe cer?

Deși există multe controverse cu privire la existența acestor ființe asemănătoare oamenilor, ele sunt deseori descrise ca fiind creaturi umanoide care sunt capabile să zboare fără a le fi observate aripile sau care călătoresc în vehicule ciudate, precum ființa din videoclipul din acest articol.

Acești umanoizi zburători sunt călători extratereştri sau interdimensionali? Nu știm nimic deocamdată, dar este un fapt că aceştia sunt văzuţi în întreaga lume, aşa cum putem observa în videoclipurile de pe YouTube. Dar, să vedem comentariul de pe acest videoclip:

„Am văzut această creatură deasupra Golfului Brown, Auckland, Noua Zeelandă, pe 6 decembrie 2018. Zbura la o înălţime de 1,5-3 km, deplasându-se pe cer de la est spre nord. Am coborât camera pentru aproximativ 3 secunde, ținând ochii pe obiect. Înainte de a putea ridica din nou camera, obiectul a dispărut. În videoclip, am dat un slow motion şi am mărit imaginea cu 200-400%”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO