Credinţa în extratereştri va înlocui religia tradiţională în curând?


Dacă vă gândiţi că credința în Dumnezeu este cea mai comună credință religioasă, gândiți-vă din nou! Există în zilele noastre o mulţime de oameni care cred în viața extraterestră inteligentă. Un profesor de studii religioase, de la Universitatea din Carolina de Nord (SUA), Diana Pasulka, susține într-o nouă carte intitulată „American Cosmic” că credința în extratereştri va înlocui religia tradițională nu peste mult timp. De ce? Pentru că există o dorinţă psihologică de a fi „salvaţi” de forțe superioare și o nevoie intelectuală de a înțelege existența și locul nostru în Univers, realizând că nu suntem, cel mai probabil, singuri în acest Cosmos.

Există oameni care nu văd o incompatibilitate prea mare între religii şi credinţele în extratereştri / OZN-uri. Sunt unii care spun că Iisus Hristos, precum şi alte figuri religioase, nu a fost altceva decât o fiinţă extraterestră. În Biblie, Iisus este descris ca ființă divină, care coboară din cer, cu înțelepciune și abilități „paranormale” inexplicabile, ca de exemplu puterea de a învia morţii.

Înainte ca creștinismul să devină una dintre religiile noastre majore, oamenii „primitivi” din întreaga lume au creat o artă străveche, care îi prezintă pe extratereştrii ce au venit pe Pământ. Să luăm, de exemplu, sicriul de piatră al regelui mayaş Pakal, care a fost descoperit în 1948. Pe acest sicriu, se află mai multe desene în care Pakal este prezentat în interiorul unei maşinării mecanice ciudate, cu piciorul pe un fel de pedală și cu mâinile pe nişte manete, ca şi cum ar fi vrut să zboare cu o navă spaţială. Un alt desen din Mesopotamia, din anii 865-860 î.Hr., îl prezintă pe zeul mesopotamian Ashur care plutește aflându-se într-un disc înaripat.

Mai aproape de timpurile noastre, în arta medievală europeană (în diverse tablouri şi desene) putem vedea obiecte zburătoare rotunde și ovale, care plutesc pe cer deasupra oraşelor. Au văzut şi pictorii medievali OZN-urile pe care le vedem în zilele noastre?

Între timp, odată cu explozia Internetului, au apărut foarte multe dovezi (imagini, filmări, documente secrete guvernamentale) care arată prezenţa extratereştrilor / OZN-urilor pe Terra. În aceste condiţii, nu e de mirare că credinţa în extratereştri devine din ce în ce mai mare…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock