NASA a „photoshopat” din nou o imagine de pe Marte, pentru a ascunde un oraş întreg! Pe planeta Marte se observă clădiri, drumuri şi chiar maşini!


Orasul de pe MarteDe peste 4 ani, atrag atenţia pe acest site că NASA, Agenţia Spaţială Americană se ocupă cu „photoshopat”-ul unor fotografii spaţiale, cu scopul de a ascunde ceva sau pentru a sublinia un lucru care nu există. De exemplu, NASA a „photoshopat” Pământul (NASA se ocupă cu „photoshopat-ul” imaginilor spaţiale: cum a fost falsificată imaginea Terrei de pe Lună), Luna (NASA falsifică imagini pentru a demonstra că chinezii au ajuns pe Lună! Astfel, încearcă să stoarcă mai mulţi bani! Ruşine să le fie chinezilor şi americanilor!), planeta Saturn (Poza incredibilă a planetei Saturn, publicată de NASA, e chiar incredibilă. De ce nu-şi angajează NASA experţi mai buni în Photoshop?).

Videograful David Vose a publicat pe YouTube anul trecut (2013), un videoclip în care demonstrează clar că NASA „photoshopează” fotografiile de pe planeta Marte, pentru a ne ascunde urmele unei civilizaţii (vechi sau chiar actuale!). Între timp, videoclipul a fost şters de pe contul lui David Vose şi el a fost republicat pe alt cont. David Vose spune că nu e o glumă, el pretinzând că imaginile arătate sunt reale, numai că sunt mărite de mai multe ori pentru a dezvălui ceea ce NASA ne ascunde în imaginile reale primite de pe Marte. Pentru aceasta, NASA a angajat mai mulţi specialişti în Photoshop, care analizează fiecare fotografie în parte, ascunzând ceea ce este interzis şi retuşând fiecare detaliu în parte. De ce să n-o facă? Lumea nu are voie să cunoască adevărata istorie a sistemului solar…

Iată din descrierea originală a videoclipului lui David Rose: „Acest video prezintă ADEVĂRATELE fotografii de pe Google Mars. NU este o glumă. Oricine poate downloada Google Earth şi face click pe secţiunea Mars (Marte). A fost falsificat cu ajutorul guvernului. Ei au blurat suprafeţele. Dacă veţi folosi un constrast şi o rezoluţie mare, veţi observa culorile puternice care ascund obiectele de pe suprafaţă… veţi observa oraşe întregi şi o civilizaţie uriaşă comparabilă cu cea de pe Pământ. Ei (marţienii) ştiu despre noi? Ei bine, noi ştim despre ei!”

Iată, de exemplu, una din fotografiile din aplicaţia GOOGLE MARS:

Marte fals - Google Mars

Observăm o depresiune largă şi mai multe cratere. Dar, întreaga depresiune ar fi putut fi „photoshopată”. Iată ce rezultă, după aplicarea mai multor filtre… adevărata poză de pe Marte!

Marte adevarat - Google Mars 1

Marte adevarat - Google Mars 2

Se pot observa clădiri, drumuri şi chiar maşini! Asta ar însemna că civilizaţia de pe Marte ar trăi chiar şi în ziua de azi! De ce ni se ascunde!? De ce nu trebuie să ştim şi noi adevărul!?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO