Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O descoperire „uluitoare” într-un Coran secret din secolul al VII-lea provoacă panică printre musulmani! Sau totul face parte din acelaşi scenariu de luptă împotriva tuturor religiilor?


musulmani CoranUn vechi Coran prăfuit se află la Biblioteca Universităţii din Birmingham (Anglia), unde există un mister de secole întregi, iar ceea ce tocmai a fost descoperit ar putea scutura religia islamului direct în nucleul ei.

Astfel, există un Coran vechi din secolul al VII-lea, scris pe piei de animale, care s-au dovedit a fi mai multe Suras, capitolele 18-20 din cartea religioasă a musulmanilor. Dar,  ceea ce ar deranja cel mai mult pe liderii musulmani îl reprezintă faptul că aceste texte arhaice datează dinainte de profetul lor, Mohamed. Astfel, se crede că acest Coran vechi datează dintr-o perioadă cuprinsă între anii 568-645; dar, se spune că Mohamed a început să scrie Coranul (care i-ar fi fost dictat de un înger) undeva în anul 610, ceea ce înseamnă că dacă acest Coran străvechi datează înainte de anul 600, e o minciună că această carte sfântă a musulmanilor ar fi fost creaţia lui Mohamed.

Potrivit istoricului Tom Holland, descoperirea istorică destabilizează credinţa musulmană, pentru că nu putem şti nimic sigur cum a apărut Coranul. Un alt savant, Keith Small, a explicat că această descoperire ar putea fi devastatoare pentru Islam.

Sursa: universalfreepress.com

P.S. Ştirea e undeva mai veche, din 2015. E adevărat că eu bănuiesc că acest islam este creaţia secretă a unei părţi din Biserica Catolică, pentru a putea controla mai bine ereziile creştine din Orientul Mijlociu. Dar, asta e altă poveste şi asta nu înseamnă că nu e o religie veritabilă, care are şi părţi frumoase. Însă, observ în presa internaţională cum de ceva vreme s-a declanşat o adevărată propagandă pentru decredibilizarea masivă a religiilor lumii, pentru a pune la îndoială, în general, tot ceea ce ţine de religie şi spiritualitate.


Lasă un comentariu