Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Misterul icoanelor lăcrimânde: sângele de pe ele este uman, dar nu face parte din nicio grupă sanguină cunoscută!


Din anul 1971 până în anul 1989 un tablou reprezentând-o pe Madona del Rosario, proprietatea unui avocat italian, a început să lăcrimeze sânge. Duminică, 3 ianuarie 1971, soţia avocatului a auzit un zgomot dinspre dormitor. Mergând în dormitor, constată cu surprindere că tabloul reprezentând-o pe Sfânta Maria, cumpărat în anul 1963, atârna într-o parte şi perna de dedesupt era plină de sânge.

În 10 aprilie 1971, de Sâmbăta Sfântă, petele de sânge apar pe perete şi au forma unei cruci imense. Lacrimile de sânge au apărut şi după ce tabloul a fost sigilat într-o cutie de către autorităţile bisericeşti.

Rezultatul analizelor sângelui este deconcertant: „Sânge uman care nu face parte din nicio grupă sanguină umană cunoscută.”

Încă un caz asemănător: totul a început în 2 februarie 1994, ziua în care Biserica Catolică celebrează sărbătoarea numită „Intrarea lui Isus în templu”. În acea zi, un preot a raportat că din ochii unei statui din biserică curg lacrimi roşii. Preotul este sceptic. Ştie că escrocii inventează trucuri diabolice pentru a-i face pe alţii să creadă în miracole, sperând ca astfel să se îmbogăţească. A cerut să i se încredinţeze statuia şi în mâinile lui însuşi s-a declanşat fenomenul: din ochiul drept al statuii a curs o lacrimă.

Stupefiat, a luat statuia cu el la Roma, unde doi savanţi aparţinând la două importante universităţi romane de medicină – Sapienza şi Gemelli – au examinat-o. Verdictul lor a fost clar. Fotografiile, ca şi scanarea, demonstrează că nimic nu este suspect şi nu lasă să se întrevadă nici cea mai mică posibilitate a unei escrocherii. Şi, la fel, este sânge uman dintr-o grupă sanguină necunoscută…


Lasă un comentariu