Home Paranormal-Spiritualitate În două profeţii, Antihristul ne este descris ca un bărbat de o...
Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În două profeţii, Antihristul ne este descris ca un bărbat de o frumuseţe răpitoare… Oare cine-o fi?

1160

blankJoa Medrano Polo Barahona este o profetă celebră în Republica Dominicană (America Centrală). Ea a făcut mai multe predicţii despre sfârşitul lumii (Apocalipsă), existând chiar o mulţime de oameni care o ascultă cu interes. Într-una din aceste profeţii, Barahona vorbeşte despre venirea lui Antihrist pe Pământ. Am găsit pe un site obscur în limba spaniolă (www.antesdelfinn.blogspot.com) o descriere a acestui Antihrist în viziunea lui Barahona. Iată o traducere aproximativă a ceea ce a spus profeta dominicană:

“Antihristul are ceva ca un demon în el. Apoi m-am rugat: “Doamne, vreau să-l văd!” Şi l-am văzut. Antihristul avea ochii albaştri, părul lung şi era foarte frumos. Ştiţi ce va spune el femeilor? “Hei, păstraţi distanţa! Am venit aici pentru a îndeplini ceea ce este al meu”.

O puteţi vedea pe profeta Barahona mai jos, într-una din zilele sale de “mărturisire profetică”:

Interesant e faptul că un alt vizionar biblic, pe nume Ken Peters, a văzut Antihristul tot la fel, ca un om extrem de frumos, având aproape o înfăţişare supranaturală:

Ţinând cont de cele spuse mai sus, dacă Apocalipsa ar fi aproape, atunci ar trebui să ne aşteptăm la apariţia lui Antihrist, un om extrem de frumos şi foarte popular în rândul oamenilor… Obama în mod sigur nu este…

Orgoni Crystal

 

Pentru a putea citi articolul, va rugam dezactivati adblocker-ul pentru acest site! Va multumim!