O mamă şi-a făcut un selfie cu fiica ei în spital şi, surpriză, un înger şi-a făcut apariţia!


Din punct de vedere istoric și cultural, figura îngerului a fost asociată cu creştinătatea. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, această credință a început să fie asociată şi cu chestiunile paranormale. Potrivit unui sondaj, mai mult de 55% din populație crede în îngerii păzitori. Mai mult, este unul dintre cele mai discutate subiecte când vine vorba de chestiuni paranormale.

Oamenii se întreabă dacă îngerii biblici mai există în zilele noastre. Și, există motive să credem în existența lor. Sarah Danbury din Lincolnshire și-a pierdut fiica mai mare de 19 ani, Am Beckingham, din cauza cancerului la ficat. Cu toate acestea, înainte de moarte, mama și-a făcut un selfie cu fiica ei la spital, iar în imagine, se vede silueta a ceea ce pare a fi un înger.

Există nenumărate cazuri care prezintă ființe angelice. De exemplu, în 2008, o femeie din Carolina de Nord pe nume Colleen Banton a văzut cum un înger i-a vindecat miraculos fiica.

Povestea lui Sarah Danbury este sfâșietoare, deși se termină într-un mod tragic. Dar poza ei demonstrează că îngerii există și sunt printre noi, protejându-ne și ghidându-ne în călătoria noastră de după viață.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock