Site de secrete, stiinta si metafizica

În Scoţia a început să plouă cu…viermi!

10 3

Profesorul David Crichton conducea un grup de elevi care făceau un antrenament pentru o partidă fotbal pe un teren aparţinând lui Galashiels Academy (Scoţia) atunci când o mulţime de nevertebrate au început să cadă din cer. În momentul acela, băieţii au abandonat antrenamentul.

Dl. Crichton a declarat presei mai târziu că băieţii tocmai îşi terminaseră de făcut încălzirea, atunci când au început să audă bufnituri slabe pe pământ. Toţi au privit apoi în sus…cerul era limpede ca lacrima! Dar din cerul senin, pe ei, pur şi simplu cădeau viermi.

“Băieţii au început să râdă, dar unii şi-au acoperit capurile, iar alţii au început să fugă”, a mai spus dl Crichton. El şi colegii săi au început să numere viermii şi au descoperit în jurul terenului circa 120 de viermi.

Profesorul Crichton a mai declarat că “am vorbit cu cei de la departamentul ştiinţific, dar niciunul ce lucrează acolo nu are vreo explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat”. E posibil ca totul să fie rezultatul unui eveniment meteorologic neobişnuit, dar totuşi, în acea zi, totul era senin, fără vânt sau precipitaţii.

Sursa: news.scotsman.com

P.S. Site-ul “Secretele lui Lovendal” a mai vorbit de-a lungul timpului despre asemenea “ploi ciudate”, ca de exemplu ploi de sulf (https://www.lovendal.ro/wp52/ce-ciudat-e-sa-ploua-cu-sulf/), ploi de sânge (https://www.lovendal.ro/wp52/un-fenomen-misterios-absolut-infricosator-ploaia-de-sange/), ploi cu bani (https://www.lovendal.ro/wp52/ploua-cu-bani-la-propriu/), ploi cu aligatori (https://www.lovendal.ro/wp52/ati-mai-auzit-de-ploi-cu-aligatori/), ploi cu peşti, broaşte şi mormoloci (https://www.lovendal.ro/wp52/ploile-din-japonia-sunt-pline-de-pesti-broaste-si-mormoloci/).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie