Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Patru cazuri şocante de „contactaţi” – oameni care pretind că au primit mesaje din partea extratereştrilor

  •  
  •  
  •  
  •  

blankContactaţii sunt persoane care au avut convingerea că sunt adevăraţi ambasadori, acreditaţi de civilizaţiile extraterestre pentru a transmite omenirii anumite mesaje omenirii, de cele mai multe ori avertismente privind pericolele înarmării nucleare, sau pentru a-i învăţa pe pământeni anumite deprinderi etice.

Cazul 1: Truman Bethurum, lucrător la asfaltarea şoselelor, avea 56 de ani în 1954 când a publicat o carte intitulată Aboard a Flying Saucer, detaliind experienţele sale cu extratereştri. Totul a inceput, scria, in zona deşertului Mojave; Bethurum, trezindu-se brusc într-o noapte se vede înconjurat de 10 omuleţi care-l invită să urce într-o farfurie zburătoare, unde face cunoştinţă cu şefa expediţiei, o femeie splendidă, numită Aura Rhanes, pe care o va mai reîntâlni apoi, de repetate ori, şi în condiţii foarte pământeşti. Ea îi spune că sunt veniţi din planeta Clarion, o lume ideală unde nu există boli, medici, politicieni sau impozite, pentru a nu mai vorbi de arme nucleare. Această lume este ascunsă vederii pământenilor, fiind pe aceeaşi orbită cu Terra, dar în partea dindărătul Soarelui. Pe lângă problemele legate de pericolul atomic, Aura Rhanes se arată îngrijorată de deteriorarea valorilor familiei pe planeta noastră.

Cazul 2: Daniel Fry, era specialist de vârf in dezvoltarea noilor tipuri de rachete americane şi prieten cu Ronaid Reagan, viitorul preşedinte al SUA. Un vizitator, numit Alan, i-a transmis lui Fry că Pământul se îndreaptă către un holocaust nuclear, indemnându-l să scrie într-o carte tot ce va vedea şi va auzi cu ocazia călătoriei cu o farfurie zburătoare, la care îl invită. Extratereştrii îi spun, între altele, că nu vor să ia legătura oficial cu pământenii, deoarece un astfel de contact ar avea efecte dezastruoase asupra echilibrului sufletesc al oamenilor.

Cazul 3: Claude Vorilhon, pilot de curse şi ziarist din Franţa, este invitat într-o navă spaţială de un omuleţ întâlnit in noaptea de 13 decembrie 1973. Claude face, astfel, mai multe călătorii spaţiale. I se explică faptul că extratereştrii au creat specia umană acum 25.000 de ani, trimiţând, apoi, pentru îndrumarea lor contactaţi precum: Moise, Buddha, Iisus, Mahomed sau Joseph Smith (întemeietorul sectei mormonilor), care continuă să trăiască, la ora actuală, pe planete pe care şi eroul nostru a apucat să le viziteze. Vorillhon, chemat să se alăture acestei serii, îşi va shimba numele în Rael şi va întemeia secta raeliştilor, propovăduind pacea, iubirea şi viaţa cumpătată.

Cazul 4: Eduard Meier, cel care pretinde că s-a întâlnit cu extratereştrii prima oară in 28 ianuarie 1975, după care relaţiile lor au devenit sistematice. Controversatul contactat afirmă că a intrat în legătură cu creaturi din roiul stelar al Pleiadelor (Cloşca cu Pui), aflat la circa 400 ani lumină de noi (stele, in general, tinere, deosebit de active, deci improprii vieţii), între care cu blonda Serrtjase, de o frumuseţe tulburătoare in duda vârstei sale de 400 de ani, care ii spunea că pământenii trebuie să statornicească pacea şi iubirea universală singuri, neajutaţi de nimeni din afară.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal