EXCLUSIV! Există un tunel secret care face legătura între Castelul Peleş şi Munţii Bucegi? Povestea incredibilă a unui uriaş băgat acolo de militarii români înainte de ’89


Am primit azi un email de la unul dintre cititori; ca întotdeauna, am să păstrez anonimatul şi nu am să divulg sursa. Vreau să precizez de la bun început că această informaţie ar putea fi o simplă dezinformare, dar există posibilitatea (deşi extrem de mică) să fie ceva adevărat. E greu de verificat, mai ales că multe lucruri ni se ascund în lumea de astăzi. Rămâne doar la latitudinea voastră dacă e să credeţi sau nu asemenea informaţii.

Emailul este foarte lung şi alambicat, aşa că am făcut eu un scurt rezumat al lui. Este vorba de o persoană mai vârstă (probabil peste 60 de ani), care pretinde că a lucrat la întreţinere la Castelul Peleş din Sinaia. Bărbatul susţine că, înainte de Revoluţia din 89, ar fi fost martorul unui eveniment greu de crezut, dar nu imposibil. Iată aşadar povestea, pe scurt, din punctul domniei sale de vedere:

* Sub Castelul Peleş din Sinaia există un tunel secret, despre care unii spun că ar duce sub Munţii Bucegi. Nu întâmplător ar fi ales acolo locaţia castelului său, regele Carol al I-lea al României, atunci când a construit Peleşul la sfârşitul secolului al XIX-lea.

* Într-o seară, bărbatul a fost martorul următorului eveniment: a venit un camion al Armatei. Din el au coborât mai mulţi militari, însoţiţi de persoane îmbrăcate în civil (probabil de la Securitate). Ei au cărat o ladă imensă, de cel puţin 10 metri lungime, 3 metri lăţime şi 2 metri adâncime, pe care au băgat-o în interiorul castelului.

* De la colegii săi, bărbatul a aflat că acea ladă imensă a fost dusă într-una din intrările secrete către tunelul secret de care aminteam mai sus. Nu se ştie ce era în acea ladă, dar se zvonea că ar fi vorba de trupul neînsufleţit al unui uriaş.

Ştiu că până acum totul pare a fi o poveste SF, dar să admitem că 0,1% din poveste ar fi adevărată; atunci se pun următoarele întrebări:

* Unde a fost găsit acel uriaş mort? Probabil că în România, dar unde mai exact?

* De ce militarii ar fi dorit să ducă trupul neînsufleţit al acelui uriaş până în galeriile subterane din Munţii Bucegi? Ce se află acolo? Se ştie că despre o reţea de tuneluri subterane sub Bucegi a vorbit chiar şi scriitorul necunoscut Radu Cinamar, în seria sa de cărţi, dintre care cea mai cunoscută este „Viitor cu cap de mort”.

* Chiar există un tunel secret care face legătura dintre Castelul Peleş şi Munţii Bucegi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock